nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi a műsorról

Tóth Gabi legszívesebben elmenekült volna a Szenzációs négyes forgatásáról

Tóth Gabi egy nagyobb hangvételű interjúban beszélt többek között arról, hogyan élte meg a Szenzációs négyest.

Tóth Gabi volt Osváth Zsolt vendége az 1Kanapén évadzáró részében. Az énekesnő beszélt többek között a kezdetekről, tehetségkutatókról, családról, anyaságról, és amit tőle már megszokhattunk, kemény kritikákat is megfogalmazott. Ilyen volt többek között a Szenzációs négyesről alkotott véleménye – ezúttal sem kertelt.

Tóth Gabi állítja, az X-Faktor után kezdett el olyan dolgokat tapasztalni a csatornánál, ami már neki nem fért bele. Azt is elmondta, hogy a TV2-nél sokkal kevesebb olyat tapasztal, ami az ő személyére negatív hatással van. Ezután hozta fel példának a Szenzációs négyest, amelyet nagyon várt a közönség, de végül nem aratott osztatlan sikert. 

„Borzasztó volt. Ha valamit elkerülnék az életemben, az az a műsor. Amikor azon kaptam magam, hogy ebben benne vagyok és aláírtam a szerződést, hogy itt majd mennyi oldalamat megmutathatom… (…) Ennek ellenére tapasztaltam egy olyat, hogy én innen szeretnék elmenekülni valamilyen formában. Mert nem tudom, hogy ez itt, hogy történt meg. A legjobb példája volt annak, hogy miként hozzanak minket méltatlanul kellemetlen helyzetbe. Úgy, hogy három éve még az X-Faktor mentoraként félistenként beszéltek rólunk és raktak fel minket arra a polcra, és vágtak rólunk össze olyan szép, minőségi anyagokat. Három évre rá ott bohóckodok Éjjel-nappal Budapest-Lalival basszus, Come on Barbie girlben, egy műanyag ruhában, egy dobozban, érted?” – fakadt ki az énekesnő, aki szerint sokan azt gondolják, hogy közszereplőként neki nincsenek főnökei, ám amint aláír egy szerződést, ez megváltozik. 

tóth gabi

Tóth Gabi volt Osváth Zsolt vendége (Fotó: 1kanapén)

Emlékszel még a Szenzációs négyesre?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top