6 merész és menő ruha a legvagányabb plus size énekesnőtől, Lizzótól

nlc | 2020. November 04.
Lizzo, az amerikai énekesnő stílusa provokatív, eklektikus, színes és látványos, ebből mutatunk most egy kis ízelítőt.

A popzene egyik aktuális sztárjának nevét sokan akkor ismerték meg, amikor kiderült, hogy a plus-size énekesnőt nyolc, azaz nyolc Grammy-díjra jelölték. Történt mindez úgy, hogy Lizzo nem olyan, mint a futószalagon legyártott előadók, ezt bizonyítja vagány, merész és olykor talán harsány öltözködési stílusa is.

Nehéz is lenne kiválogatni, hogy a sok szettből, amiben fellépéseken, magazinokban vagy díjkiosztó gálákon látni lehet, melyek is a legemlékezetesebbek, így aki most bemutatott outfitek után szeretné jobban beleásni magát a témába, azoknak ajánljuk az énekesnő Instagram-oldalát.

A 2018-as New Yorki-i Pride-fesztiválon az énekesnő egy fiatal divattervező kézzel kötött összeállítását viselte, amit természetesen az LMBTQ+ mozgalom zászlaja ihletett. Lizzo állítólag az Instagramon szúrta ki a ruhaterveket, és azonnal rá is írt a dizájnerre, hogy neki erre az otfitre bizony szüksége van.

Az énekesnő egy 2019-es fellépésén egy aranyszínű bodyt viselt, ami minket nagyon emlékeztet arra a darabra, amit egy másik rebellis női előadó, Madonna viselt az 1990-es Blonde Ambition turnén.

Lizzo 2019 szeptemberében a Radio City Music Hallban lépett fel (Fotó: Theo Wargo/Getty Images)

2019 decemberében nagy port kavart, amikor a plus-size énekesnő a Los Angeles Lakers és Minnesota Timberwolves meccsén táncolni kezdett az első sorban egy olyan ruhában, amiből kilátszott a feneke. Nem mindenki értett egyet ezzel az akcióval, de Lizzót nem tessékelték ki a nézőtérről.

Lizzo az első sorban twerkelt a Los Angeles Lakers és Minnesota Timberwolves meccsén 2019. december 8-án (Fotó: Allen Berezovsky/Getty Images)

Lizzo nagy rajongója a különböző állatmintáknak, és ugyan többször látni párducpöttyös szettekben, három Grammy-díját inkább egy zebracsíkos összeállításban ünnepelte meg 2020 januárjában.

Így ünnepelt 2020 januárjában Lizzo a Grammy-gála után (Fotó: Rachel Murray/Getty Images for Absolut)

A sztár- és a divatvilág egyik legnagyobb évente megrendezett eseménye a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum, vagyis a Met éves jótékonysági divatgálája. A szervezők minden évben más témát választanak, 2019-ben ez a camp, pontosabban Susan Sontag amerikai író és filozófus 1964-es, Notes on „Camp” című esszéje volt. Ilyenkor nem szabad visszafogottnak lenni. Lizzónak szerencsére ez nem is szokása, és lehet, hogy nem ez volt a legmerészebb összeállítása, de vagányságból megint jól vizsgázott, ugyanis ebben az öltözetben ment másnap reggel a reptérre.

Char DeFrancesco, Marc Jacobs és Lizzo a 2019-es Met-gálán (Fotó: Taylor Hill/FilmMagic/Getty Images)

Az Egyesült Államokban négyévente választanak új elnököt, és a kampányidőszakban a hírességek közül, aki csak teheti, arra buzdítja az embereket, hogy menjenek el szavazni, és persze van, aki azt sem titkolja el, hogy ő kire fog majd voksolni. Vannak sztárok, akik csak egy Instagram- vagy Facebook-posztban hívják fel az emberek figyelmét, hogy éljenek a jogaikkal, és vannak, akik extravagáns módszerekhez folyamodnak, lásd Lizzo, aki a 2020-as Billboard-gálán egy kis fekete ruhában vette át a díját, amin a szavazz szó szerepelt.

Lizzo a 2020. október 14-én megtartott Billboard-gálán szavazásra buzdított (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Még több cikk inspiráló plus-size nőkről:

Exit mobile version