nlc.hu
Trend

Stílusos plus size modellek

Gömbölydeden is ragyognak! A legstílusosabb plus size modellek

A plus size modellek elképesztően dögösek tudnak lenni. Sokan olyan arányosan gömbölydedek, hogy a karcsú nők is megirigyelik az alakjukat. És a plus size modell férfiak láttán is leesik az állunk, nem tagadjuk!
plus size

Mi a titkuk a plus size modelleknek? Miért néznek ki ugyanakkora magassággal és ugyanannyi súllyal sokkal jobban, mint mi, átlagos nők? Ha jobban figyelemre vesszük őket, kiderül, hogy tökéletesen arányosak, és mindegyiknek lapos a hasa, és ami a legfontosabb: jól érzik magukat a bőrükben.

A való életben a kicsit is molettebb nők ritkán dicsekedhetnek lapos hassal, vékony derékkal és kerek popsival, legalábbis egyszerre, mégis úgy tűnik, ezek a modellek mindenkit levesznek a lábukról. Ráadásul a legfelkapottabb plus size modellek is nagyon megdolgoznak azért, pont a tökéletes súlyuknál maradjanak. Ne fogyjanak le, és ne hízzanak meg jobban. Kemény munka van abban a picit túlsúlyos testben is.

Egy budapesti plus size modellügynökség 174 centis, vagy magasabb, 44 illetve 44/46-os méretű, 18-25 éves hölgyeket keres. Arra a kérdésre, hogy hány centi a legalacsonyabb, amivel érdemes elküldeni a jelentkezéseket azt válaszolták, hogy 171, vagyis ők elég magas hölgyeket várnak a kifutóra.

Jennie Runk 30 éves, és  14-es ruhaméretű modell, ami Magyarországon 40-esnek, vagyis átlagos női méretnek felel meg.  

Liris Crosse 42 éves, vagyis modellként már egyáltalán nem tekinthető fiatalnak. A szakmában plus-size Naomi Campbell-ként emlegetik, nem véletlenül, ráadásul szeret kiállni olyan ügyek mellett, mint az emberi jogok, a környezetvédelem, szólásszabadság.

A gyönyörű Kortine Coles közel 180 centi magas. Az amerikai Topmodell leszek tehetségkutatóban szerepelt 11 éve. Bár azóta is sikeres plus size modell, jelenleg inkább harcos környezetvédőként tekint önmagára.

Ő Sirokai Diána, az egyik leghíresebb magyar plus size modell. Róla valóban elmondható – legalábbis az amerikai kolléganőihez képes, hogy plus size, még bikiniben is pózol a rajongói legnagyobb örömére.

Kozma Rita is magyar, sőt, ő már könyvet is írt a plus size méretűnek számító társainak, ezért komoly tekintélynek számít Magyarországon. Ahogy Instagram profilján idézi az egyik róla megjelent cikket, ő a plus size istennője.

Nem maradhatunk férfiak nélkül, és nyilvánvalóan léteznek Brett Morse-nél túlsúlyosabb férfi plus size modellek is, de azért csak muszáj megkérdeznünk, hogy mégis mi történt a világban, ahol ez a férfi túlsúlyosnak számít? 

A középső, gyönyörű hölgy Nicola Griffin, akit Anna Scholz plus size divattervező kért fel az egyik kampányához. A plus size mérettel vitatkoznánk, de végre egy idősebb nőt is látni címlapon, Nicola ugyanis idén töltötte a hatvanadik születésnapját.

Pár kiló plusz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top