Trend

Merész bikinis fotója miatt mentek neki a plus size modellnek

Néhány kommentelő úgy gondolta, Michelle nem az alkatának megfelelő darabot választotta.
Túl merész bikinije miatt kritizálták a plus size modellt

„Most, hogy itt a jó idő, ébredés után az első dolgom az, hogy bikinibe bújjak. Semmihez se hasonlítható érzés” – írta a Facebook-oldalán közzétett egyik friss fotója mellett Michelle Juliet Nayla. Michelle Nagy-Britanniában elismert plus size modell, közösségi oldalait pedig több tízezer rajongója követi posztról posztra.

A legutóbbi bejegyzése, amin egy falatnyi bikiniben pózol, nem mindenkinek nyerte el a tetszését: igaz, hogy a kommentelők nagy része odáig volt a bevállalós stílusért, akadtak olyan hozzászólók is, akik úgy vélték, Michelle nem az alakjának megfelelő darabot választotta, sőt, olyanok is voltak, akik kerek perec kijelentették, hogy a kétrészes fürdőruhák nem neki valók.

Szerencsére a plus size modellt egyáltalán nem viselték meg a történtek. Elárulta, korábban nagyon önbizalomhiányos volt, és egyáltalán nem szerette azt a valakit, akit a tükörben lát. Mióta megtanulta elfogadni, és szexinek érezni magát úgy, ahogy van, nem zavarják a gonosz dolgok, amiket legtöbbször kommentelőktől kap.

Olvass még többet plus-size témában az nlc.hu-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top