nlc.hu
Sztárok

Kocsis Tibor 30 kilót szedett magára

Kocsis Tibor közel 30 kilót szedett magára

Nehezen szokják meg a rajongók, hogy Kocsis Tibor már nem úgy néz ki, mint amikor megszerették. Pedig az nem tegnap volt, és mindenki változik.

Jó néhány éve már, hogy Kocsis Tibor megnyerte az X-Faktort. Legyünk egészen pontosak, annak már kilenc éve, és azóta nemcsak az változott, hogy Ördög Nóra átigazolt a TV2-höz, hanem az énekes is. Ennek pedig nem örül néhány rajongója.

Kocsis Tibor és Ördög Nóra a 2011-es X-Faktor döntőjében

Kocsis Tibor és Ördög Nóra a 2011-es X-Faktor döntőjében (Fotó: Sajtóklub)

A Reggeli mai adásában mesélt a sztár arról, hogy sokan ma is olyannak akarják látni, amilyen egykor a versenyben volt, pedig az idő nem áll meg. 

Kocsis Tibor az X-Faktor válogatón 2011-ben

Kocsis Tibor az X-Faktor-válogatón 2011-ben (Fotó: Sajtóklub)

„Valamiért azzal kötik ezt össze, hogy változik a személyiségem. Az emberek megismertek az X-Faktorból valamilyennek, és ennek már kilenc éve, és nyilván változom én is” – mesélte Tibor, aki rendszeresen jár edzeni, és mivel aktívan használja a közösségi felületeket, ezért ehhez hasonló képeket tesz ki magáról:

Kocsis Tibor kigyúrta magát

Kocsis Tibor kigyúrta magát

Amikor ismert lett, nagyjából 75 kilót nyomott, most pedig valamivel 100 kiló felett van, de messze van attól, hogy profi testépítőnek nevezzék.

„Nincsenek ilyen ambícióim” – szögezte le, és már nem is szeretne ennél nagyobb lenni. 

Kocsis Tibor mesélt arról is, miből él mostanában: 

Sztárok, akik idővel sokat változtak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top