nlc.hu
Sztárok

Lakatos Márkot verte az apja

Lakatos Márkot nadrágszíjjal verte az apja, de már nem haragszik rá

Lakatos Márk a Celebcella című műsorban mesélt a gyerekkoráról.

Lakatos Márk is szerepel a Viasat6-on látható Celebcella című műsorban, amelynek az első sztárcsapatában kapott helyet. Öt nap, elzárva a külvilágtól, telefon, és mindenféle kommunikáció nélkül olyan gondolatokat ébreszt az emberben, amelyeket már régóta próbál eltemetni. A stylist többek között arról is beszélt, hogy az édesapja nadrágszíjjal verte gyerekkorában, de már megbocsátott neki. 

„Az alatt a kép alatt vert meg az apám néha szíjjal, ami egy rohadt rossz élmény volt. (….) És ez bennem rohadt nagy nyomot hagyott, mi általában mindig harcban álltunk az életünkben, aztán ez így lenyugodott. Most már azt gondolom, hogy szeretettel tudok én is ránézni. Ő valószínűleg mindig is szeretett engem, csak úgy, ahogy ő tudott, meg amilyen az ő lehetőségeiből telt. Nagyon fura, mert most, hogy így erről beszélek, azt gondoltam, gondolom, hogy ezt most szabad, vagy nem szabad elmondani… Most erről lehet beszélni? Meg milyen fényt vet ez az én apámra? Én is érzem, hogy nem lenne szabad erről beszélnem. (…) Igen is, azt gondolom, hogy ezek bennem sebet ejtettek, még mindig nem múlt el teljesen. (…)Amúgy meg apu, szeretlek!” – mondta a sorozatszerepeket is kapó Lakatos Márk, aki végül elárulta, azért osztotta ezt meg, hogy mások tanuljanak belőle.

celebcella lakatos márk vallomás

Lakatos Márk a Celebcellában (Fotó: Viasat6)

Olvass még a Celebcelláról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top