nlc.hu
Sztárok

Noszály Sándor szerelme, Orsi

Noszály Sándor először beszél a szerelméről: „Már az első pillanatban izzott köztünk a levegő”

Noszály Sándor nem titkolta a szerelmét, de eddig nem sokat beszélt róla.

Noszály Sándor utoljára a Nagy Ő című műsor idején beszélt a magánéletéről, azóta nem igen osztott meg információkat a szerelmi életéről. Pár hónappal ezelőtt összejött a rúdtánc-és fitneszoktató Orsival, akivel az első pillanattól kezdve hatalmas közöttük a szerelem. „Abban hiszek, hogy első látásra kialakulhat a vonzalom, de az igazi, mély érzésekhez több időre van szükség. Később sokat randiztunk, eljártunk étterembe, nagyokat sétáltunk a Normafánál, majd magamhoz is meghívtam Orsit” – emlékezett vissza a Story magazin hasábjain kapcsolata kezdetére Noszály. 

„Nagyon jól kiegészítjük egymást. Orsi roppant okos, jó humora van, továbbá nagyon szeretem a nőiességét és az érzékiségét. Bár 15 év a köztünk lévő korkülönbség, szerintem ez nem számít. Soha nem is zavart, az előző feleségem is ennyivel volt fiatalabb nálam. Miért is lenne fontos? Csak az számít, hogy két ember egymásra talál” – mesélte a lapnak az exteniszező.

További részleteket a Story magazinban olvashatsz:

Story címlap

Story címlap

Nagy korkülönbségek a sztárvilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top