nlc.hu
Sztárok

Dancing with the Stars: Istenes Lászlóék kiestek

Dancing with the Stars: Istenes Lászlóék estek ki, pedig a zsűri szerint most voltak a legjobbak

Már csak 8 páros van versenyben a TV2 Dancing with the Stars műsorában.

A Dancing with the Stars 6. adása a “Broadway” jegyében telt, ugyanis a versenyben lévő 9 páros a legismertebb musicalekre adta elő a produkcióját. A szombat esti adásban újra parkettre lépett a koronavírusból felgyógyult Tóth Dávid.

Istenes László

Istenes Lászlóék búcsúztak a Dancing with the Stars 6. adásában – Fotó: TV2

A zsűri – akárcsak egy hete – ezúttal is kiosztott egy maximális, 40 pontot: Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan kapta a Dancing with the Stars történetének második maximum pontját. 

A pontok alapján Osvárt Andrea és Suti András, valamint a két héttel ezelőtt lesérült Istenes László és Czina Boglárka kerültek a veszélyzónába. A nézői szavazatok nyomán végül a Somewhere Over The Rainbow című slágerre quickstep produkciót bemutató Istenes Lászlóék számára ért véget a táncverseny, pedig a zsűri szerint éppen a mai adásban voltak eddig a legjobbak. 

Nézd meg Istenes László és Czina Boglárka produkcióját!

A Dancing with the Stars még versenyben lévő 8 párosa a következő adásban – a “risza-viadal” jegyében – a legnagyobb bulislágerekre, a legpörgősebb dalokra fog táncolni.

Olvass még a Dancing with the Stars versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top