nlc.hu
Sztárok

DWTS: megszólalt a kieséséről Istenes László

Dancing with the Stars: zokon vette a kiesését Istenes László, a zsűrire is megorrolt

Könnyeivel küzdött a kiesett Istenes László és táncpartnere, Czina Boglárka. A páros úgy érzi, idő előtt estek ki a Dancing with the Stars-ból.

Istenes László nemcsak magában, de másokban is csalódott a Dancing with the Starsból való kiesésük miatt.

Istenes László

Istenes László úgy érzi: sokat fejlődött, ám szerinte ezt nem értékelte a zsűri (Fotó: TV2)

„Azért vagyunk szomorúan, mert látom egyértelműen magunkon a fejlődést, hogy ha visszanézem a táncainkat. És ki kell, hogy mondjam azt, amit gondolok: picit a zsűrire is haragszom, mert 3. hete hallgatjuk azt, hogy egyre jobbak vagyunk, de a pontszámok ugyanolyanok, kivéve most Nóri pontszáma. Ha a zsűri azt mondja, hogy fejlődünk, akkor nem értem, hogy miért nem mutatja meg egy icipicivel, hogy mennyit fejlődtünk, mondjuk 3 hét alatt. Ez csak a szomorúság, mert egy nagyon jó táncunk jött volna, amire 6 hete várok, és most ez nem sikerül” – fakadt ki a Mokka műsorvezetője a versenyből való távozásuk után a kamerák előtt.

Istenes Lászlóék amúgy a Dancing with the Stars 6. élő show-jában egy quickstep produkciót adtak elő a Somewhere Over The Rainbow című slágerre. Mutatjuk:

Olvass még a Dancing with the Stars versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top