nlc.hu
Sztárok

Járai Máté és Járai Kíra a hálószobájukból jelentkeztek

Járai Máté és Járai Kíra: „Egy egészen intim helyről, méghozzá a hálószobánkból köszöntünk titeket”

Hosszú idő után először jelentkezett saját videóval Járai Máté és Járai Kíra, de nem éppen úgy, ahogy azt tervezték.

Járai Máté és Járai Kíra elnyerte a nézők szimpátiáját a Nyerő Páros végére, és töretlen a házaspár iránti érdeklődésük. 

nyerő páros járai kíra járai máté

Járai Máté és Kíra a Nyerő Párosban (Fotó: RTL Klub)

Azóta is érdekli a megnövekedett rajongótáborukat, hogyan telnek a házaspár hétköznapjai, de a régóta várt videó egészen másképpen alakult, mint ahogy azt Mátéék eredetileg tervezték.

„Nagyon sok szeretettel köszöntünk benneteket, ezúttal egy egészen intim helyről, méghozzá a hálószobánkból” – kezdte a színész, és a felesége elmondta, hogy kilenc napja van gyakorlatilag szobafogságban. Eleinte ő is azt hitte, hogy csak a szokásos téli meghűlés, mert ugyanúgy kezdődött, de a tesztelés után kiderült, hogy koronavírusos és akkor mindketten tudták, hogy idő kérdése, mire Máténál is jelentkezik a betegség. 

Azóta mindketten otthon vannak, meséltek arról, hogy hideg pizzát ebédeltek, hogy memóriajátékkal játszanak, de mindketten nagyon gyengék. 

„Kemény lesz visszaszerezni az állóképességünket” – mondta Kíra. 

Az ízvesztést nagyon rosszul viseli a házaspár, ahogy az állandó hőemelkedést is, és mivel semmit sem éreznek, enni sem nagyon van kedvük.

„A legerősebb szagot sem érzem (…)” – tette hozzá Kíra, és Mátéval leginkább attól rettegnek, hogy esetleg kórházba kerülnek, de szerencsére nincsenek olyan rossz állapotban. 

Sokan kívántak nekik jobbulást, köztük Pataki Ádám is, aki túl van a koronavíruson és Csonka András, aki egyből felajánlotta, hogy bármiben segít nekik. 

„Köszi, drága Bandi…. Ha már mindent elszopogattunk a mélyhűtőből, jelentkezünk!!!” – írta Máté.

Sztárok és a koronavírus: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top