nlc.hu
Sztárok

VV Vivi máris megsértődött

VV Vivi megsértődött, mert nem várta a bejáratnál a többi villalakó

Szombaton elkezdődött a 10. Való Világ, a második adásban pedig már megvolt az első sértődés.

Szombaton rajtolt a Való Világ, hét villalakó költözött be az extrán felújított luxusbörtönbe. Merci, Renátó, Moh, Gábor, Gina, és Amanda már bent voltak, amikor az utolsó lakó, Vivi megérkezett. Elkezdték a bulit, ment az iszogatás, és a reakciókból látszott, hogy egyáltalán nem számítottak egy újabb beköltözőre, éppen ezért senki nem várta VV Vivit a bejáratnál, aki ezt igencsak a szívére vette. 

„Amikor itt álltam a villa ajtajában, és nem volt itt senki, amúgy kicsit rosszul esett… Azt vártam, hogy legalább ide fognak állni az ajtóba, és akkor várni fognak, vagy valami, hogy szia, hogy vagy, ki vagy, honnan jöttél. És nekem kellett bemennem. Úgyhogy nem, nem erre számítottam” – mondta Vivi, majd sértődötten bevonult a villába, ahol továbbra is tartotta a kimért karaktert.

Egyébként máris alakulnak a kapcsolatok, a klikkek, Gina és Renátó között pedig mintha már egy szerelem is kibontakozni látszana. 

vv vivi

VV Vivi megsértődött (Fotó: RTL Klub)

Olvasnál még a Való Világról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top