nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla emlékei

Fájdalmas gyerekkori emlékeiről vallott Megyeri Csilla

Megyeri Csilla mindig vidám és pozitív, ám neki is vannak hullámvölgyei.

Bár Megyeri Csilla nagyon érzelmes személyiség, leginkább a pozitív, vidám oldalát ismerik a rajongók. Az egykori Ázsia Expressz-szereplő most a Celebcella című műsorban próbálta ki magát, ahol öt napig el volt zárva mindentől: nem használhatott telefont sem, csupán három, hozzá közel álló tárgyat vihetett be a konténerbe. Az ilyen helyzet gondolkodásra ösztönzi az embereket, így Csillának is eszébe jutottak olyan dolgok, amiket próbált eltemetni magában. 

„Bár én tudatosan kerültem azt, hogy a gyerekkorról beszéljek, most egy kicsit bánom, mert bár a szüleim mindent megadtak, kialakultak törések bennem. Amikor levélben megkérdezték tőlem, ki hiányzik a legjobban, hirtelen nem is tudtam mit felelni. (…) Aztán, ahogy ittam a kávét, ami a megszokott, édes kávémhoz képest iszonyatosan keserű volt, eszembe jutott az édesapám. Ő minden reggel forrón és keserűn itta a kávéját” – mesélte a Borsnak Megyeri Csilla.

megyeri csilla

Megyeri Csilla (Fotó: Instagram / Viasat6)

Gyerekkori emlékek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top