nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett és Galambos Lajos duettezik

Furcsa páros: Köllő Babett és Galambos Lajos együtt énekel

Galambos Lajos és Köllő Babett már a szilveszterre készül. Több közös dalt is felénekelnek egy show-műsor kedvéért.

Köllő Babett, a Sztárban Sztár legutóbbi évadának zsűritagja összeállt Galambos Lajossal. A páros többek közt a Különös szilveszter című slágert adja elő a TV2 óévbúcsúztató show-műsorában.

„Még sosem léptem fel szilveszteri műsorban, de nemcsak ezért mondtam rögtön igent. Megtisztelő volt, hogy Lajcsi engem kért fel” – magyarázta a színésznő a Blikknek. Lajcsi is örül a közös munkának. 

„Miután megtaláltuk azt a hangnemet, amelyben Babett mezzoszopránja és az én baritonom is jól érzi magát, már ment minden magától. Ezt a slágert sokan feldolgozták, de biztos vagyok benne, hogy a mi verziónk is elnyeri a közönség tetszését” – mondta a mulatós sztár, aki trombitaszólóval is feldobja majd Cserháti Zsuzsa ikonikus slágerét.

A páros más dalokkal is készül az idei szilveszterre, amit valószínűleg sokan az otthonukban töltenek majd. Galambos Lajos is megjegyezte, hogy 35 év után először fordul elő, hogy az év utolsó estéjét otthonában tölti.

Olvass még Köllő Babettről és Galambos Lajosról az nlc-n:

köllő babett

Köllő Babett (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top