Szexi Szamuráj! Ilyen volt Iszak Eszti a 2006-os Topmodell leszek! versenyben!

nlc | 2020. November 22.
Emlékeztek még, hogy mikor láthattuk először a képernyőn Iszak Esztit?

A műsorvezető, aki november 8-án ünnepelte a 33. születésnapját, 2013-ban szerezte meg PR-marketing szakos diplomáját, de ekkor már évek óta a VIVA TV egyik arca volt. Ám nem a zenecsatornán láthattuk először. Még 2006-ban sugározta a Viasat3 a Topmodell leszek! első (és egyetlen) magyar évadát. A műsor háziasszonya egészen a fináléig Vámosi Viktória volt, aki később összetűzésbe került a készítőkkel, így a döntőt nem ő, hanem Epres Panni vezényelte le. A lányok között pedig ott volt a cyberbullying áldozatául esett Iszak Eszti is, aki negyedikként távozott a műsorból, így a 10. helyen végzett.

A műsor néhány epizódja ma is elérhető a neten, amelyekben megnézhető, hogy milyen fotók készültek Eszterről a verseny alatt. Például ilyen:

Iszak Eszter 2006-ban a műsorban (Fotó: YouTube)

Vagy ilyen:

Iszak Eszter, az arany Szamuráj (Fotó: YouTube)

A zsűriben meghívott vendégként ott ült Kajdi Csaba is, aki nem volt mindig kíméletes Iszak Esztivel „Ő jelentkezett a Topmodell leszek! című műsorba. Mondtam, hogy muci, ki mondta ezt neked, hogy ide kell jelentkezned? A nagyszüleid? És aztán a Balatonon egyszer összefutottunk, egy kicsit már be volt tintázva és azt ordította, gyűlöllek téged, Kajdi Csaba, gyűlöllek!” magyarázta Kajdi a műsorban. Mondjuk van egy olyan érzésünk, hogy Iszak Eszti annyira nem díjazza ezeket a sztorikat. 

Ha pedig már szóba került Kajdi, ő így nézett ki 2006-ban a Topmodell leszek!-ben:

Kajdi Csaba és Herczeg Zoltán a Topmodell leszek! zsűrijében

Iszak számos külföldi fotózáson vett részt és szerepelt a Harper’s Bazaar magazinban is. 2010 és 2017 között a VIVA műsorvezetője volt, de dolgozott az RTL klubnál, és több show-műsorban is szerepelt a TV2-ben, például a Nagy duettben.

A Topmodell leszek! magyar verzióját egyébként Nagy Réka nyerte.

Nicsak, ki vagyok!

Exit mobile version