nlc.hu
TV-sztárok

Ábel Anita frizurái

Jó kislányból vagány nő – így alakult át Ábel Anita frizurája

Ábel Anita szinte a szemünk láttára nőtt fel, és az évek során egészen látványos változásokon ment keresztül a frizurája is. Nézzétek csak!

Ábel Anita pici lány volt még, amikor először a képernyőre került gyerekszínészként. Mindössze 6 éves volt, amikor A szeleburdi család Faragó Picúrját eljátszotta, és az egész ország a szívébe zárta. Egy csapásra a nézők kedvence lett cuki, sötétszőke fürtjeivel, huncut mosolyával.

Csöppnyi gyerekként ismerte meg az ország Ábel Anitát (Fotó: smagpictures.com)

Csöppnyi gyerekként ismerte meg az ország Ábel Anitát (Fotó: smagpictures.com)

Azzal pedig, hogy övé lett a Szomszédok Mágenheim Julcsijának a szerepe, örökre beírta magát a magyar televíziózás történetébe. Amikor a sorozat elkezdődött, 12 éves volt, és 12 éven át alakította a Kulka János és Frajt Edit által alakított orvos-kozmetikus házaspár nagyobbik lányát. Így aztán kamaszkorától fogva nézhettük, hogyan változik kiskamaszból felnőtt nővé Ábel Anita, és hogyan alakul át a frizurája az évek során. Ha jobban megnézzük, az idő múlásával egyre rövidült a haja, és a színe is volt lángvöröstől sötétbarnáig sokféle, míg aztán kikötött a rövid, melírozott frizuránál. És milyen jól tette! De lássuk, milyen út vezetett idáig.

Megnézem
Összes kép (10)

Ennyit számít a frizura – sztárok emlékezetes hajviseletei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top