nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikó a műtétről

Nádai Anikó a sürgős műtétről: „Rettenetesen megijedtem én is az elején”

Nádai Anikó az RTL Klub Reggeliben beszélt a műtétéről.

Nádai Anikó idén vesztette el az édesanyját, és azóta a műsorvezető igyekszik minden alkalmat megragadni, hogy a rákszűrés fontosságára felhívja az emberek figyelmét. A saját történetét is megosztotta pár nappal ezelőtt, hiszen műteni kellett a műsorvezetőt. „Holnap meg fognak műteni. Nem volt tünet és nem is gondoltam arra, hogy velem is megtörténhet. Meg fogok gyógyulni, tudom, időben vagyok, mégis félek” – írta akkor a közösségi oldalán.

Anikó azóta már túl van a műtéten, és most a Reggeliben beszélt a részletekről. „Ami a legmeglepőbb számomra, hogy minden szinte második nő hasonló helyzetben van, mint én. És ez szerintem borzasztó. És ami a legfontosabb persze, hogy jól vagyok. Ez egy konizációs műtét volt, mindenkinek mondom, hogy ettől nem kell félni. Ez a méhnyakrákkal kapcsolatos dolog. Persze, rettenetesen megijedtem én is az elején, rettenetesen féltem. Most várjuk a szövettannak az eredményét, akkor majd kiderül, hogy mi lesz. (…) Ami a legfontosabb ebben a történetben, hogy nem volt tünetem, hogy beadattam magamnak a védőoltást, és mindennek ellenére egy sima, általános rákszűrésre mentem el, ott ismerték fel a problémát. Azt tudni kell, hogy én körülbelül fél évvel ezelőtt veszítettem el az édesanyámat, daganata volt, nem ez a típus, viszont azt mondom, hogy ha ez időben fel lett volna ismerve, lehet, hogy a mai napig velem lenne, meg az unokájával.”

Ebben a videóban bővebben beszél a problémáról:

A szűrés fontossága:

nádai anikó

Nádai Anikó (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top