nlc.hu
Sztárok

Zséda először beszél a válásról

Zséda először beszél a válásáról: „Nem kudarc, inkább fejlődéstörténet ez”

Zséda azt mondja, az egymás iránti szeretetük örökké megmarad.

Zséda nagyon ritkán beszél a magánéletéről, így nem meglepő, hogy a válásáról sem lehetett sokat hallani. A rajongók azt hitték, óriási boldogságban él a 45 éves énekesnő és férje, ám mint kiderült, ez a házasságuk vége felé már nem így volt. Zséda azt mondja, nem tekint kudarcként a kapcsolatára, csupán szépen lassan rájöttek, hogy másfelé vezet az utuk. 

„Nem kudarc, inkább fejlődéstörténet ez! Egyszerűen másfelé fejlődtünk, és mostanra érett meg a döntés. Én erőt merítettem a változásból. A szeretet és az egymás iránti tisztelet viszont örökre megmarad. Nemcsak azért, mert van egy közös gyerekünk, hanem mert ha valakivel az ember ennyi éven át jóban-rosszban együtt van, azzal szoros szeretetkötelék fűzi össze, ami soha nem szakadhat el. Mi szeretni fogjuk egymást ezután is, csak másképp. És természetesen egyetértésben neveljük tovább a fiunkat” – fogalmazott szűkszavúan a Nők Lapjának a Nicsak, ki vagyok? című műsorban is felbukkanó Zséda.

A Nők Lapjában hosszabban mesél az új életéről: 

🔸Új hét, új Nők Lapja!🔸 November 25-től kapható e heti lapszámunk, melynek címlapján Zséda szerepel, aki családról,...

Közzétette: Nők Lapja – 2020. november 24., kedd

Válások a sztárvilágban:

zséda

Zséda (Fotó: Smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top