nlc.hu
Sztárok

Fluor Tomi sokat fogyott

13 kilótól szabadult meg Fluor Tomi, teljesen megváltozott a rapper

Fluor Tomi állítása szerint úgy él, mint egy ötvenéves, egyedülálló nő.

Fluor Tomi az elmaradt koncertszezon ellenére az év nyertesének érzi magát, hiszen a hirtelen jött sok szabadidőt hasznosan töltötte. Edzeni járt, életmódot váltott, így végül 13 kilótól sikerült megszabadulnia, amit azóta is tart. Bár a konditermek bezárásával eléggé lecsökkentek a lehetőségek, továbbra is odafigyel magára. Korábban elárulta, hogy visszanézte magát a képernyőn, és nagyon nem tetszett neki, amit látott. 

„Pont egy dokumentumfilmben néztem vissza magamat, és mondom: ennyire rossz volt a világítás? (…) Aztán rájöttem, hogy ennyire nem kövérít a tévé. Ez egy pénteki napon volt, és szombaton már elkezdtem a diétámat” – mondta a rapper, aki koncertek hiányában egy új életformába kóstolt bele, erről a Reggeliben beszélt.

„Egy tizenhármast ledobtam. Ilyenekre tök jó volt ez az év: ha már fesztivál nem volt, legalább a szervezetem boldogabb eggyel. (…) Én úgy élek, mint egy ötvenéves, egyedülálló nő. Főzök, mosok, teregetek” – mondta Fluor Tomi a műsorban. 

Ez történt még a Reggeli adásaiban:

fluor tomi

Fluor Tomi (Fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top