nlc.hu
Sztárok

Straub Dezső harca a a koronavírussal

Straub Dezső közel egy hónapig küzdött a koronavírussal

Majdnem egy hónap küzdelem után lett negatív Straub Dezső koronavírustesztje. A Vidám Színpad művésze kórházba is került, annyira rosszul volt – írja a Blikk.

Straub Dezsőt megviselte az elmúlt időszak: egyrészt elkapta a koronavírust, ami miatt kórházba is került, másrészt közeli barátját, Böröndi Tamást is elvesztette, aki ugyancsak elkapta a fertőzést.

„Felfogom, hogy Tomi nincs többé, mégis úgy érzem, itt van, s nagyon fáj a hiánya. Engem megmentett, hogy mentőt hívott, de ő ment el az égi színpadra… Még egymásnak panaszkodtunk, hogy mennyire elfáradtunk… Miközben jegyzeteltünk a nézőtéren, rosszul lettem. A ruhatárnál rá kellett feküdnöm a pultra. Tomi hívott hozzám mentőt, a nézőtéren tették rám az EKG-t, kaptam infúziót” – mondta a 17 kilótól megszabaduló Straub Dezső, aki segédmunkásként dolgozott saját építkezésén a vírus miatt kialakult nehéz helyzete miatt.

Straub Dezső és a koronavírus

Fotó: smagpix/Olajos Piroska

„Magunkra lettünk hagyva. Néhányunk ételfutár lett, Gergely Robi lángost süt, Xantus Barbara maszkot árul. Nekem is váltanom kell, hangalámondást vállalok. A fiamtól a karantén alatt direkt azért kaptam egy szerkezetet, amivel hangoskönyvet vagy narrációt tudok készíteni ismeretterjesztő filmekhez, ezt próbálom kihasználni” – mondta a színész.

Színészek, akik elkapták a koronavírust:

(Nyitó kép: smagpix/Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top