nlc.hu
Sztárok

Gabriela Spanic buzdítja rajongóit

Csalással jutna előnyhöz Gabriela Spanic? Reagált a TV2

Gabriela Spanic közösségi oldalán meredek dolgot kért követőitől.

Gabriela Spanic azt kérte tengerentúli rajongóitól, hogy magyarként voksoljanak rá a Dancing with the Stars műsorában. A TV2 Live applikáción keresztül a csatorna korábbi tájékoztatása szerint Magyarországon kívül csak a környező országokban és Angliában lehet szavazni, a színésznő szombaton, az elődöntő előtt maga magyarázta el az oldalán, elvileg hogyan is lehet kijátszani a rendszert. A versenytársak rajongói szerint ez csalás! – írja a Blikk, akinek a témával kapcsolatban nyilatkozott a csatorna.

Gabriela Spanic és a csalás

Fotó: TV2 Sajtószoba

„Korábban azt is biztosra vették, hogy Gabriela Spanic rendelkezik a legnagyobb rajongótáborral, és ő kapja hétről hétre a legtöbb szavazatot, mégis veszélyzónába került, ez a mostani feltételezés is téves. A múlt szombati adás alatt nem nőtt az applikációt letöltők száma jelentősebben, mint a korábbi adások alatt. Semmilyen jel nem utal arra, hogy az említett probléma valós lenne és kijátszották volna a rendszert, ez nem látszott az eredményeken. A nézők továbbá az applikáció mellett sms-ben is szavazhatnak kedvenceikre, amely opció kizárólag Magyarországról érhető el” – mondta a TV2 sajtóosztálya a lapnak. 

Olvass még a Dancing with the Stars szereplőiről:

(Nyitó kép: TV2 Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top