nlc.hu
Sztárok

Garami Gábor élvezi a kihívást

Garami Gábor élvezi az új kihívásokat

Az elmúlt időszakban új feladatot talált magának Garami Gábor, aki nem is gondolkozott az ajánlaton, azonnal igent mondott.

A képzőművészet mindig is vonzotta Garami Gábort, azon belül is leginkább a kortárs alkotások, ezért is örült, amikor tavaly az Art&More project felkérte őt márkanagykövetnek. 

„A rádiózás és a zenélés a két legnagyobb szerelmem, de persze soha nem állt  távol tőlem a többi művészeti ág sem, a vizuális művészetek mindig is különösen közel álltak hozzám. A modern absztrakt, kortárs festményeken leginkább a színek és a formák dinamikája ragad magával, amelyekkel Solymosi Miklós kizárólagos Art&More művész dolgozik. Ezek az alkotások nekem nagyon erősen kötődnek a jazz zenéhez is, hiszen mindkét műfajban nagy dinamikai tartományok vannak és hatalmas érzelmek.”

Garami Gábor rajong a festészetért

Garami Gábor rajong a festészetért

A karantén idején a koncertek és a zenekari próbák nagyon hiányoznak Gábornak, az egyéni gyakorlások, az új dalok írása mellett rengeteg koncertfilmet és zenészekről szóló dokumentumfilmet nézett meg, ezek azonban a személyes és közösségi élményeket nem pótolják. A rádiós egy ideje már egyedül él, a járványhelyzet pedig az ő életét is megváltoztatta. 

„A kijárási tilalom persze nagyban megnehezíti az ismerkedést is. Bár rengeteg online platform ad lehetőséget arra, hogy emberek »virtuálisan« találkozzanak, de nyilván a személyes találkozás az igazi, amikor látod a másik reakcióit, érzed a rezgéseit, energiáját. Azt tapasztalom, hogy ebben a pandémiás időszakban is ugyanannyira vágynak az emberek a szeretetre, arra, hogy ismerkedjenek, az online tér ilyen értelemben hiánypótló, mert nagyon nyíltan és őszintén lehet ezen a módon is ismerkedni, új barátságokat kötni. Érdekes, hogy amióta az Art&More hivatalos márkanagykövete lettem, azóta például sokkal több művészeti beállítottságú hölggyel ismerkedtem meg, volt, akivel félre is tettük a férfi-női érdeklődést és már csak a festményekről beszélgetünk, sikerült például egy párizsi galériával is kapcsolatba kerülni az online felületeken és ők meg is rendeltek már pár festményt tőlünk.”

Néhány sztár, akikkel beszélgettünk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top