nlc.hu
Sztárok

Gyebnár Csekka a bántalmazásról

Gyebnár Csekkát és partnerét megrázta a forgatás: „Tamás megölelt, és szinte remegett”

Gyebnár Csekka megrázó jeleneteket forgatott színésztársával, Földes Tamással.

A hamarosan véget érő Barátok közt egyik cselekményszála szerint Gizi (Gyebnár Csekka) és Árpád (Földes Tamás) bántalmazó kapcsolatban él, mely elérkezett az egyik mélypontjához: Árpádtól akkora pofont kap Gizi, hogy a komódra esik, és az ütéstől elveszti az eszméletét. A színésznő elárulta, hogyan élték meg ezeket a forgatási napokat, és azt is, hogy milyen – némileg hasonló – személyes élménye is van a múltjából.

„Nagyon megviseltek minket ezek a jelenetek, a Tamást talán még jobban, mint engem, hiszen ő volt az elkövető. Nyilván nekem is bele kellett mennem lelkileg ezekbe a jelenetekbe elég keményen, és érzelmileg. De ahogy leforgattuk, a következő pillanatban már ölelt is a Tamás, és fogott, szinte remegett, annyira megviselte. Ez egy nagyon kemény játék volt, és tudjuk, hogy beszélni kell erről. Itt most éppen azt mutattuk meg, hogy egy nőt hogyan bánthat egy férfi, de ez sajnos fordítva is előfordulhat, a gyerekekről nem is beszélve. Arról is beszélni kell, hogy hogyan lehet ebből kijönni, és segítséget kérni, mert muszáj ilyenkor segítséget kérni! Ilyen bántalmazásban nem volt részem, de éltem úgy, hogy egy lelki terrort éreztem. Sokára szálltam ki belőle, szóval megértem. Azért szálltam ki későn, mert az ember először nem is akarja elhinni, hogy mi történik vele” – mondta a színésznő, aki korábban azt is elárulta, mihez kezd majd, ha leáll a forgatás.

Van segítség!

Ha úgy érzed, hogy az Te vagy hozzátartozód sérelmére bűncselekményt, szabálysértést követnek el, haladéktalanul hívd a rendőrséget a 112-es – ingyenesen hívható – segélyhívó számon, vagy tárcsázd az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat +36-80-205-520-as krízisvonalát.

De segítenek még:

Gyermekjóléti Központ és Családsegítő Szolgálat

NANE (Nők a nőkért együtt az erőszak ellen egyesület)

Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány

Nők joga honlap

Áldozatsegítő Szolgálat

Mihez kezdenek a Barátok közt színészei?

gyebnár csekka barátok közt

Gyebnár Csekka (Fotó: Barátok közt)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top