nlc.hu
Sztárok
Ezért ment tönkre Vitray Tamás és Hofi Géza barátsága

Vitray Tamás elárulta, miért ment tönkre a barátsága Hofi Gézával

Vitray Tamás és Hofi Géza egykor jó barátok voltak, de egy műsor miatt összevesztek, és sosem sikerült tisztázniuk a nézeteltérést.

Hosszú ideig jó barátságban volt Vitray Tamás és Hofi Géza, ám viszonyuk később annyira megromlott, hogy nem találkoztak, és nem is beszéltek egymással. Minderről Vitray Tamás mesélt Radnai Péter Az első influenszerek című beszélgetős műsorában, amely a Spektrum Magyarország YouTube-csatornáján látható.

A legendás humorista még a kabaréiban is megjegyzéseket tett a tévésre. „Bementem a Vitray utcájába, de senki nem mondta nekem, hogy az zsákutca” – utalt Hofi Géza egyik kabaréjában az Ötszemközt című műsorra, amelynek 1973-ban volt a vendége.

Vitray Tamás műsorában Hofi Géza

Többször Vitray Tamás vendége volt Hofi Géza, (Fotó: Részlet a videóból )

Vitray Tamás visszaemlékezése szerint Hofi az interjú előtt elmondta, hogy a nézők poénokat várnak tőle, ezért attól félt, hogy csalódni fognak, ha az életéről beszél. Ezért megegyeztek abban, hogy Vitray az életútinterjú előtt elmondja: ezúttal senki ne várjon tréfát.

A két jó barát viszonya viszont a műsor után nagyon megromlott, bár a legendás tévés szerint ez nem csak rajtuk múlott.

„Volt két gazdája Hofi Gézának, az egyik a Mikroszkóp Színpadon Komlós János, a másik a televízióban a jó barátom, Horváth Ádám. Vele egyébként utólag megtárgyaltuk mindezt, Komlóssal nem. Mindkettő megsértődött rám, amiért nem beszéltem velük és kértem kvázi engedélyt, járuljanak hozzá, hogy a Géza egy komoly életinterjúban részt vegyen. Azt mondták, nagyon sok kárt okozott ez a műsor Hofinak” – idézte fel a történteket Vitray Tamás.

A tévés szerint a műsorban semmilyen bántó vagy sértő dolog nem hangzott el, ám Hofi hitt annak a két embernek. Ezek után már soha nem találkoztak, és soha nem is beszélték meg mindezt.

(Blikk)

(Kiemelt kép: Fortepan/Szalay Zoltán; MTI/Czimbal Gyula)

Hofi és Vitray az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top