nlc.hu
Sztárok

Karácsonyi divat

Különös karácsonyt!

Ez a karácsony más lesz, mint a többi. Legyen az ünnepi öltözéked is másmilyen!

Tudjuk, hogy az idei karácsony nagyon más lesz, mint az eddigiek. Legyenek az ünnepi szettjeid is eltérőek a megszokottól! Kísérletezz bátran, kombináld a klasszikusat az extravagánssal, a kényelmeset a sikkessel, az alkalmit a streetwearrel! Légy erdeti, humoros és pozitív! Answear.hu webáruház kínálatában ehhez mindet megtalálsz.

Piros szín és flitterek

A piros szín és a flitteres holmik az ünnepi divat igazi klasszikusai. Akár egymással párosítva is hordhatók, ilyenkor ez nem számít soknak, sőt! Válassz egy látványos, flitteres ceruzaszoknyát, hozzá pedig egy puha, élénkpiros pulóvert! Ez utóbbit az aktuális trendek értelmében tűrd be a szoknyába! Az idei szezonban nagy hangsúlyt kapnak a gallérok is: a fodros, hófehér gallér még bájosabbá és ünnepibbé teszi az összeállítást.

Ha valami váratlanabbat szeretnél mutatni, kombinálj egy flitteres darabot valamilyen stílusában teljesen ellentétes holmival! A flitteres miniruhához például kellőképpen meglepő választás az oversize, kockás ingruha. Az outfit összhangját azonban egyrészt mégis épp ez az ellentét, másrészt pedig a sötétvörös árnyalatok harmóniája adja meg. 

Csillogás és kényelem

Legyen szó akár egy csupa csillám maxiruháról, akár egy ezüstösen ragyogó, nadrágos öltözékről, a sneaker gyakorlatilag bármelyikhez szuper ötlet. Miért is feszengenél tűsarkúban, ha viselhetsz helyette kényelmes sneakert is?  

 

A dizájner sneakerek között ráadásul bőven találhatsz olyan különleges mintákkal díszített vagy épp metálfényű modelleket, melyek nagyságrendekkel látványosabbak is, mint mondjuk egy hagyományos fekete körömcipő. Tehát, nem is kérdés, sneakerre fel!

Áttetsző finomság

Az áttetsző, fekete, mintás topok, bodyk és blúzok az ünnepi szezon alapdarabjai. Bármelyiket felveheted akár egy sima, fekete nadrággal vagy szoknyával, de még látványosabb, ha piros darabokkal kombinálod őket. Ezt az színt egyébként mindenféleképpen érdemes becsempészni az outfitbe, mininum egy-egy ilyen árnyalatú kiegészítő, például egy kistáska formájában. A vörös rúzs pedig ilyenkor gyakorlatilag kötelező.

A fekete alapon mintás nejlonharisnyák a szezon nagy favoritjai, ezen belül is legfőképpen a pöttyös és az állatmintás modellek. Ha pedig a felsőrészed és a harisnyád mintája megegyezik vagy legalábbis nagyon hasonló, az már eleve öltöztet. A párosítást hagyd minél inkább érvényesülni, viselj hozzá  minit!

Állatminták

A leopárdminta soha nem megy ki a divatból és akár a karácsonyhoz is illik, különösképp fényes anyagú ruhákkal párosítva. Az ilyen darabok, illetve összeállítások esetében az ízlésesség kulcsa a megfelelő tónusok megválasztása. Az állatminta alapszíne legyen valamilyen letisztultabb, neutrálisabb árnyalat, például bézs vagy világosszürke, a metálfényű holmi pedig elegáns óarany!  

Bár tény, hogy a leopárdminta általában nem része a férfiak alapruhatárának, az ünnepi időszak éppen megfelelő apropó arra is, hogy kicsit többet vállalj be. Akár mondjuk egy leopárdmintás pulóvert, fényes, barna nadrággal, retró stílusban.

A melegítő, mint ünnepi viselet

Otthon maradtok? A karácsonyt is legszívesebben melegítőben ünnepelnéd? Miért ne?! Ilyenkor persze érdemes a hétköznapi, kinyúlt mackót egy anyagában, színében ünnepibb, például piros vagy sötétzöld modellre cserélni és készíteni hozzá egy pazar sminket is.

A jogger nadrágokat idén kiválóan megtanultuk formálisabb ruhadarabokkal kombinálni. Az online meetingek alatt ez kezdetben inkább kényelmi megoldás volt, mostanra viszont önálló trend lett belőle és olyan esetben is abszolút ér így felöltözni, ha nem csak mellkastól felfelé látszunk a webkamerán. Nyugodtan húzz tehát inget vagy épp metálfényű holmikat a melegítőnadrághoz akár karácsonykor is! Ha valami, akkor ez igazán 2020.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top