nlc.hu
Sztárok

Simon Cowell balesete

Kis híján lebénult a tehetségkutatók atyja, Simon Cowell

Simon Cowell leesett egy motorkerékpárról, ami nagyobb sebességgel indult, mint hitte.

Simon Cowellt tartják a tehetségkutatók kitalálójának, több formátum is a nevéhez fűződik: ilyen a Britain’s Got Talent, vagy amerikai társa, az America’s Got Talent. A médiamogul a száguldás szerelmese, több autója, motorja is áll a garázsban. Majdnem ez okozta a vesztét, hiszen nemrég leesett egy motorkerékpárról, mert nem tudta, hogy ilyen nagy sebességre képes a jármű – írja a vezess.hu.

A lap azt írja, amikor Simon Cowell felült új szerzeményére, és húzott egy nagy gázt, a jármű kifordult alóla, ő pedig az aszfaltra zuhant. Három csigolyája eltört, gerincébe fémrudat kellett építeni, és bár orvosai szerint bámulatos sebességgel gyógyul, hónapokra kiesett a munkából. Ennél azonban nagyobb baj is lehetett volna, hiszen kis híján lebénult, szóval még szerencsésen megúszta a balesetet. 

Ezért akár be is perelhetné a gyártót, ám nem úgy néz ki, hogy pert indítana, a kórházból már vicces fotókat posztolt. A Swind EB-01 motorkerékpár gyártójának egyes munkatársai szerint felelőtlenség a cég részéről, hogy hozzá nem értőknek anélkül adják el a csaknem 8 millió forintba kerülő járművet, hogy figyelmeztetnék őket a képességeire.

simon cowell

Simon Cowell (Fotó: Gettyimages)

A Britain’s Got Talent felfedezettjei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top