nlc.hu
Sztárok

Freddie Gyászol

Nagymamáját gyászolja Freddie: „Csendben voltam az elmúlt napokban, hetekben. Így lesz még egy darabig”

Freddie a közösségi oldalán írta ki magából a fájdalmat.

Freddie nemrég dobott ki egy új dalt, és bár a pandémia miatt nem léphetett fel egy ideje, a hirtelen jött szabadidejét alkotással tölti. Egy ideje azonban nem adott hírt magáról, most pedig az is kiderült, hogy miért. Elveszítette szeretett nagymamáját, a fájdalmát pedig egy bejegyzésben írta ki magából.

Csendben vagyok. Csendben voltam az elmúlt napokban, hetekben. Így lesz még egy darabig, de valami végleg...

Közzétette: Freddie - Fehérvári Gábor Alfréd – 2020. december 17., csütörtök

„Csendben vagyok. Csendben voltam az elmúlt napokban, hetekben. Így lesz még egy darabig, de valami végleg megváltozott. Olyan nap jött el, amitől tudat alatt, de azt hiszem mindig féltem. Képzeljetek el egy Embert, akinek nincs rossz tulajdonsága… (…) Az én Nagymamám, aki most úgy ment el, hogy nem mondhattam el, de remélem, tudta… Nem csak Ő szeretett minket olyan őrülten… Nincs és nem lesz hozzá fogható. A születésnapja ezután családi ünnep lesz, és ha személyesen nem is, de az én gyerekeim is ismerni fogják… Mert miatta vagyunk olyan emberek, amilyenek vagyunk. A családunk ha olyan kifejező egyszerűen nem tud lenni, mint amennyire Ő az volt, de miatta oly szerető és féltő. Mert a legtöbb bennünk rejlő jót nagy valószínűséggel tőle kaptuk. A családunknak nem csak ez a karácsony lesz más… mától fogva semmi nem a régi” – írja a közösségi oldalán a SzerencseSzombat műsorvezetője.

freddie és nagymamája

Freddie és a nagymamája (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top