nlc.hu
Sztárok

Kárpáti Rebeka ruhamárkája

Botrány tört ki Kárpáti Rebeka ruhamárkája körül, koppintással vádolják

Valóságos kommentháború indult be. Kárpáti Rebeka állítja, nem lopott.

Kárpáti Rebeka nemrég kiadta saját ruhakollekcióját, elmondása szerint a márka minden darabját ő maga tervezte, a ruhadarabokat azonban nem mindenki fogadta örömmel. Egy influenszer a napokban koppintással vádolta a korábbi szépségkirálynőt, most pedig Luna – VV Soma és Pumped Gabo exe – indított támadást Kárpáti Rebeka ellen – írja a Blikk.

Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka szerint hadjárat indult ellen (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Luna szerint Kárpáti Rebeka nem mond igazat, amikor azt állítja: a korábbi ruhákat ő tervezte. Mint mondja, jól tudja, hogyan zajlott az együttműködés Rebeka és a márka között. „A közös munka kezdete előtt összeállították a kész ruhaterveket, megmutatták Rebekának, aki maga is hozzátett a ruhák kialakításához. Viszont az, hogy száz százalékban az ő tervei alapján dolgoztak, nem igaz” – fakadt ki Luna.

A műsorvezetővé vált Kárpáti Rebeka állítja, nem lopta az ötleteket. „Nem csak a konkrét ruhákat, de az egész márkát a nulláról álmodtam és valósítottam meg, egy elképesztően tehetséges társaság segítségével” – jelentette ki.

Olvass még Kárpáti Rebekáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top