nlc.hu
Sztárok

Konyhafőnök VIP: Pokorny Lia és Feke Pál is esélyesek

Pokorny Lia és Feke Pál egymás ellen megy – te kinek szurkolsz?

Ilyen döntő még sosem volt a Konyhafőnök VIP versenyében, kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz erről.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy ilyen döntő még nem volt a Konyhafőnök VIP korábbi évadaiban, és nem csak azért, mert ezúttal mindkét versenyző ugyanabból a csapatból került ki. Eddig nem egyszer előfordult, hogy hogy az egyik döntősnek nagyobb volt a rajongótábora, mint a másiknak, most viszont Rácz Jenő mindkét versenyzője kifejezetten népszerű és nem lehet megjósolni sem, kinek drukkolnak többen. 

Minek örülnél jobban?
Pokorny Lia győzelmének
Feke Pál győzelmének
Mindkét versenyzőt megszerettem, nem tudok dönteni

Pokorny Lia és Feke Pál is rettenetesen szimpatikusak, és a kettőjük közötti összhang is kellett, hogy az idei VIP évad az egyik legszórakoztatóbb legyen.

Pokorny Lia és Feke Pál a Konyhafőnbök VIP 5 döntősei (Fotó: Sajtóklub)

Pokorny Lia és Feke Pál a Konyhafőnbök VIP 5 döntősei (Fotó: Sajtóklub)

Ízekben mindkét versenyző lenyűgözte már a zsűrit, a tálalása Liának szebb, Pali viszont nyugodtabban irányít a versenyeken, és mindkét sztár szépen menetelt előre az elmúlt hetekben, a korábbi versenyzőtársak is azt mondják, szoros lesz a finálé, Nagy Alexa például megtippelni sem tudta előre, ki viszi haza a 10 milliós főnyereményt. 

A Konyhafőnök VIP versenyzői:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top