nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök VIP Fináléjának versenyzői

Ők csapnak össze A Konyhafőnök VIP Fináléjában

Ilyen még nem volt a gasztroreality történetében: A Konyhafőnök VIP Fináléját bárki is nyeri, Rácz Jenő már most győztesnek mondhatja magát, ugyanis mindkét finalista az ő csapatában versenyez.

Különleges, ünnepi hangulat várta A Konyhafőnök VIP dobogósait, akikhez nem mindennapi segítség érkezett.

A Konyhafőnök VIP

A Konyhafőnök VIP dobogós versenyzői (Fotó: RTL Klub)

Pokorny Liához egy közeli barátja, kollégája, Schmied Zoltán jött, akivel együtt játszanak A mi kis falunkban is, Horváth Sisához férje, korábbi versenyző, idén a Bátrak földjében szereplő Jaskó Bálint, Feke Pálhoz pedig édesanyja, Feke Kati.

A Konyhafőnök VIP,

Segítséget kaptak A Konyhafőnök VIP versenyzői (Fotó: RTL Klub)

Karácsonyi menüsort főztek együtt, párosával, a feladatot egy borítékban kapták meg, egy tipikus csavarral: mindent újragondolva, „Döntőhöz méltó módon” várt el a zsűri. Pokorny Liáék sütőtökkrémlevest és töltött káposztát, Horváth Sisáék halászlevet és gesztenyével töltött pulykát kaptak almakompóttal, hercegnőburgonyával, Feke Paliék pedig boros gesztenyelevest és narancsos kacsasültet gondoltak újra, burgonyafánkkal.

A Konyhafőnök VIP,

Mézeskalácsházzal A Konyhafőnök VIP zsűrije (Fotó: RTL Klub)

A második, egyben a Finálé előtti utolsó feladatban egy komplett mézeskalács házikót állítottak össze a versenyzők, annyi segítséggel, hogy a ládájukban a receptúrát és a hozzávalókat is megkapták.

A Konyhafőnök VIP,

Horváth Sisa a 3. helyen végzett A Konyhafőnök VIP-ben (Fotó: RTL Klub)

Horváth Sisa lett a harmadik és egyben az idei széria legjobban teljesítő kék kötényes versenyzője.

Pokorny Lia és Feke Pál A Konyhafőnök VIP két finalista.

A Konyhafőnök VIP,

A Konyhafőnök VIP 2 finalistája: Pokorny Lia és Feke Pál (Fotó: RTL Klub)

 A Konyhafőnök VIP Fináléjában, az évad utolsó adásában pénteken kiderül, hogy ki lesz az a legpengébb sztár, aki megszerzi A Konyhafőnök VIP címet és az ezzel járó 10 millió forintot.

Olvass még A Konyhafőnök VIP versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top