nlc.hu
Sztárok

Palya Bea a konyhában ordítozott

Palya Bea magából kikelve káromkodott A Konyhafőnök VIP-ben

Fokozódik a feszültség A Konyhafőnök VIP-ben, Palya Bea csak ordítozva tudja elviselni.

A Konyhafőnök VIP a végéhez közeledik, a versenyzőknek mindent meg kell tenniük, hogy versenyben maradjanak. A legtöbben jól bírják a rájuk nehezedő nyomást, ám vannak olyanok, akik megrogynak alatta. Palya Bea igyekszik kihozni magából a maximumot, ám a temperamentumából adódóan kicsit máshogy reagál, mint a csapattársai. Ordítozva, káromkodva kelt ki magából, amikor Pokorny Lia megkérdezte tőle, hogy áll a rábízott feladattal.

„Pikkelyezek, a k**va életbe” – ordította az énekesnő, mire a színésznő és Varga Miklós is csendre intette. „A hisztire nincs szükségünk, kérlek állj le egy kicsit mert kérdeztem valamit” – mondta Pokorny Lia, de erre már nem jött válasz, aki gyakorlatilag sokkot kapott a választól. 

Lia kitalált egy más megoldást, de ez nem tetszett Palya Beának. „Miért beszélsz így velem? Ne beszélj vissza nekem – mondta. – Nem sokszor borulok ki ennyire, ahhoz sok nyomasztó elemnek kell összejátszania. Úgy tűnik, hogy ellenséges voltam a Liával, de én voltam ekkorára összemenve, és iszonyúan féltem, hogy nem leszek kész” – árulta el a riportban az énekesnő, aki elmondta, hogy jólesett volna neki, ha úgy nyomják, hogy közben érzi, hogy szeretik. 

palya bea

Palya Bea és Pokorny Lia (Fotó: RTL Klub)

Ez történt még A Konyhafőnök VIP-ben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top