nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök VIP középdöntője

A Konyhafőnök VIP: nagyon elhúzott Rácz Jenő csapata

Összeszedett munkával már 2 pontot begyűjtött a piros csapat első triója.

Ezen a héten a 2 Michelin-csillagos séf 3-3 fős csapatai pontokért küzdenek meg A Konyhafőnök VIP középdöntőjében, a hét végén pedig a két leggyengébben teljesítő trió tagjai egyéniben párbajoznak a továbbjutásért.

A Konyhafőnök VIP

A Konyhafőnök VIP zsűrije bemutatta a különleges alapanyagokat (Fotó: RTL Klub)

Az első, igen különleges főzés során vágykeltő alapanyagokkal, azaz afrodiziákumokkal (például osztriga, kaviár, bikahere, papaya, ananász) kellett dolgozni a versenyzőknek, ráadásul egy lánybúcsúra kellett főzniük. Kocsis Dénes és menyasszonya, Mészáros Petra, a Nyerő Páros korábbi szériájának jegyespárja nem tudtak idén összeházasodni, de most alkalom nyílt a lánybúcsúra – még pedig a Konyhafőnök VIP konyhájában –, amelyre a versenyzőknek 3 tányér főételt és 3 tányér desszertet kellett készíteni.

A Konyhafőnök VIP

A kék csapatnak most nem sikerült a pontszerzés a Konyhafőnök VIP (Fotó: RTL Klub)

A hölgykoszorú nagy megelégedéssel fogyasztott. A piros csapat, azaz a Hujber Feri által vezetett trió szerezte meg az első pontot.

A Konyhafőnök VIP

A lánybúcsún részt vevőknek minden nagyon ízlett (Fotó: RTL Klub)

A második feladatban steakek és gyümölcsök párosítása volt az elvárás egy előétel és egy főétel formájában, 3-3 tányéron. A pirosak tonhalsteaket választottak papayával és Tomahawk steaket gránátalmával, a kékek pedig Flank steaket görögdinnyével és filet mignon-t eperrel. Most is a piros csapat teljesített jobban – ezúttal Feke Pál volt a triót irányító Konyhafőnök –, újabb pontot szerezve magának.

A Konyhafőnök VIP

Mindkét pontot a piros csapat gyűjtötte be (Fotó: RTL Klub)

A Konyhafőnök VIP keddi adásában folytatódik a középdöntő és a csapatverseny: Rácz Ákos második csapatával mérkőzik meg a hétfői adás győztes, piros csapatos triója (Oroszlán Szonja, Hujber Feri és Feke Pál).

Olvass még A Konyhafőnök VIP versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top