nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök VIP versenyző összeomlott

Újabb versenyző omlott össze a Konyhafőnök VIP forgatásán

Sokkal több a drámai jelenet a Konyhafőnök VIP idei évadában, ami a nézőknek is sok már. Te mit gondolsz erről?

Már az első adás előtt azt mondta Sárközi Ákos, hogy a feszültség sokkal több az idei évadban, mint  a korábbiakban. Akkor ezt egy jó reklámnak tarthatta bárki, azóta viszont kiderült, tényleg nagyon más hangulatú ezúttal a Konyahfőnök VIP versenye.

A Konyhafőnök VIP 5 kék csapata

A Konyhafőnök VIP 5 kék csapata

„Lehet látni a bemutatóban… Ahogy ti is tudjátok, rákattannak, bekattannak a műsor alatt. ÉS legfőképpen a főzés iránti szenvedély miatt. Annyira meg akarnak felelni saját maguknak, családnak, nekünk. És az az igazság, hogy olyan feszültségek lesznek most, amilyenek még sosem voltak. Valaki elájul, valamilyen alapanyagot nem ismer, megkapja, teljesen kész lesz tőle. Zé hozza a formáját, minket teljesen szétszívat” – mondta Ákos korábban.

Rácz Jenő csapata a Konyhafőnök VIP 5. évadában

Rácz Jenő csapata a Konyhafőnök VIP 5. évadában (Fotó: Facebook/Konyhafőnök)

A piros kötényben versenyzők közül Hujber Feri kiborulása volt talán a legemlékezetesebb, de Palya Bea, Rezes Judit, Oroszlán Szonja és Varga Miklós is kikészült már egy-egy feladat közben, és mindannyian eljutottak arra a pontra, hogy elengedik a versenyt. A héten versenyző kékeknél Nagy Alexandra külön szappanoperája főszereplője, mini drámák sorozatát adta elő a verseny első napjától. Járó Zsuzsa a feszültség miatt már akkor elsírta magát, amikor még el sem kezdődött a napi feladat, Megyeri Csilla az első nap kikészült, mivel alulteljesített. 

A hozzászólásokat elnézve a nézőket kezdi zavarni a sok dráma, kiborulás, különösen az, hogy sok versenyző undorodik az alapanyagoktól, még csak kóstolni sem hajlandóak, amit óvodásnak tartanak. 

Te mit gondolsz erről?
Hiába a pénz, nem főzőversenybe való, aki nem kóstol és kiborul az alapanyagoktól
A hisztizés már unalmas. Aki nem bírja, tegyék ki.
Szerintem csak megrendezett minden kiborulás, kell a dráma
Megértem a versenyzőket, nehéz ez az év mindenkinek, szerintem ez látszik rajtuk is
Created with Survey Maker

Ma is várható újabb sírás, ezúttal ismét Hódi Pamelánál szakadt el a cérna. Talán neki az is lehet a mentsége, hogy akkor már várandós volt, amikor a forgatta a műsort és a hormonok is befolyásolhatták a viselkedését.  

A Konyhafőnök VIP kiesett versenyzői: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top