nlc.hu
Sztárok

Hujber Feri újabb kiborulása A Konyhafőnök VIP-ben

Hujber Feri megint kiborult A Konyhafőnök VIP-ben, hazaküldte a zsűri

A színész főzés közben egyszerűen kisétált a konyhából.

A Konyhafőnök VIP hétfői adásában az első főzés résztvevői „gombászni indultak” és egy búra alatt meglepetés is várt rájuk: egy megkopasztott gyöngytyúk. A gombákat 3 különböző textúrában várta a zsűri, a húsnak pedig „mindössze” tökéletesnek kellett lennie.

Konyhafőnök VIP

A gombapultról kellett választaniuk A Konyhafőnök VIP versenyzőinek (Fotó: RTL Klub)

A versennyel járó stressz és a séfkabátok közelsége a hangulatot is feltüzelte. Hujber Feri ismét majdnem feladta A Konyhafőnök VIP-t, amikor jelezte a zsűrinek, hogy teljesen „lefagyott”. Nem tudott megfelelően koncentrálni a feladatra, és 5 perccel a főzési idő letelte előtt – elnézést kérve mentoráról, Rácz Jenőtől és a többi zsűritagtól – egyszerűen kisétált a konyhából, ahogy ezt már korábban is tette.

Kis idő után azonban visszatért, mondván még sem akarja megbánta a séfjét és legalább azt kitálalja, amivel addig elkészült. Ugyan a húst finoman elkészítette, a gombatextúráival viszont keveset foglalkozott a konyhai „lefagyása” és látványos kivonulása miatt, s nem is készültek el tökéletesen; emiatt a 46 éves színész került a veszélyzónába.

Konyhafőnök VIP

Kinek galamb-, kinek pulykaszárny jutott (Fotó: RTL Klub)

A második főzés résztvevőinek szárnyakkal kell dolgozniuk: galambszárnyak, csirkeszárnyak, libaszárnyak, kacsaszárnyak és pulykaszárnyak voltak az alapanyagok. A feladat egy tökéletes főétel elkészítése volt, a szárnyak felhasználásával. Oroszlán Szonja korábbi előnyének köszönhetően most hátráltathatta egyik versenytársát: a kék kötényes Horváth Sisa lett az „alany”, akinek emiatt méretes strucc szárnyakkal kellett boldogulnia.

Hujber Feri

Hujber Feri számára véget ért a verseny – Fotó: RTL Klub

A két veszélyzónás versenyző – Hujber Feri és Varga Miki közül – a zsűri döntése alapján Hujber Ferinek kellett elhagynia a konyhát. Rácz Jenő elérzékenyülten búcsúzott versenyzőjétől: „Minden egyes Konyhafőnök-szériánál kiválasztok legalább egy versenyzőt, akinél én elhatározom, hogy segíteni fogom. És tudod, mi fogott meg benned már a legelején? Az, hogy te nagyon akartad. (…) Mindig visszajöttél, sosem adtad fel. Annak örülök, hogy itt voltál, annak nem örülök, hogy el kell, hogy menj. Örülök, hogy a csapatom tagja voltál.

Hujber a kiesés után bevallotta, nagyon jó lesz visszaemlékeznie arra, hogy mit csinált, miket tett le az asztalra, mikre volt képes. „Ma éreztem azt először, hogy ez nekem sok. A folyamatos kötéltánc. (…) Nagyon féltem Magyarországtól, hogy fogom magam érezni az energiámtól, amitől 4 éve elmenekültem. Mikor nyomja be a vészcsengőt, hogy menekülj! És nem nyomódott be a vészcsengő, és ez ennek a pár hétnek köszönhető. Ez most nekem valami hihetetlen új erőt adott nekem: van értelme az én szeretett, imádott hazámban hazajönni. Nagyon örülök, hogy ebbe egy kicsit belehaltam, mert ez azt jelenti, hogy fontos volt.”

Hujber Feri

Rácz Jenő elérzékenyülten búcsúzott versenyzőjétől (Fotó: RTL Klub)

A héten kiderül, kik húzhatnak séfkabátot A Konyhafőnök VIP döntőjének a hetére.

Kiemelt kép forrása: RTL Klub

Olvass még A Konyhafőnök VIP versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top