nlc.hu
Sztárok

Deres Ádám ismét utazik Dominikára

Exatlon: Deres Ádám ismét elutazik Dominikára, ezúttal más szerepet kap

Deres Ádám idén is megy Dominikára, ám most másfajta izgalmak várnak rá.

Deres Ádám visszatér a TV2 képernyőjére, ugyanis az Exatlon Hungary harmadik évadában edzőként debütál. A sportoló elárulta, nagyon izgatott az előtte álló megmérettetés kapcsán, hiszen ez egy teljes másfajta szerep, mint amit az előző szériában kapott. A közösségi oldalán egy bejegyzésben írta ki magából az érzéseit. 

„Ahogyan az elmúlt időben említettem, új fordulópont érkezik az életembe, ugyanis az Exatlon előző szériája után Dominika úgy döntött, még nem enged el. Ezért az újonnan induló évadban az a megtiszteltetés érhetett, hogy felkérést kaptam arra, hogy a Bajnok és Kihívó csapat edzőjeként utazzak Dominikára, illetve étkezési rutinjaikon is dolgozhassak a jobb forma és teljesítmény érdekében. Ezáltal szorosabb és még izgalmasabb versenysorozatot nyújtva Nektek. Ez számomra hatalmas dolog szakmailag is, és emberileg is, hogy rám gondoltak. Sportolókkal, élsportolókkal dolgozni abban a műsorban, ahol még nemrégen versenyzőként álltam rajthoz. Kíváncsi vagyok az elkövetkezendő időszakra, tapasztalatokra, az új versenyzőkre, a közös munkára. Rengeteg új infó érkezik, és szeretném a kinti életet, és hónapokat, egy kicsit más perspektívából megmutatni Nektek!” – írja az Instagramon Deres Ádám.

Tavaly így nyilatkozott arról, hogy utazik a versenyre:

Olvass még a 2021-es Exatlon Hungaryről:

deres ádám exatlon

Deres Ádám (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top