nlc.hu
Sztárok

Az exatlonos Szabó Franciska fétisvideói

Erotikus videókban szerepelt az exatlonos Szabó Franciska – a dzsúdóbajnok elárulta, miért kényszerült erre

Fétisvideókkal hódít az Exatlon-sztár, a sportolónő magyarázatot adott.

Az Exatlon Hungary Bajnok csapatának tagja, a dzsúdós Szabó Franciska felnőtt tartalmakat megosztó portálokon szerepel, úgynevezett fétisvideókban: hol egy férfit püföl – annak beleegyezésével – ostorral, hol tangát viselve ül egy másik arcára, vagy férfiakkal és nőkkel birkózik, szexis öltözetben – írja a Blikk. Kiderült: a 29 éves sportolónőt egy családi tragédia sodorta őt a meghökkentő pályára.

Szabó Franciska

Szabó Franciska nem bánta meg a fétisvideókban való szereplést (Fotó: TV2)

 „Édesapám 2016-ban agyvérzést kapott, a családunk nehéz anyagi helyzetbe került. Öt testvéremmel éltem egy háztartásban és – legidősebbként – kötelességemnek éreztem megoldani a helyzetet. A dzsúdóból nem tudtunk megélni, ezért feladtam az álmaim és új pályára léptem” – vallotta be Szabó Franciska, aki úgy érzi: a körülményekhez képest a legkevésbé rossz döntést hozta, hiszen családja anyagilag talpra állt.

Szabó Franciska

Szabó Franciska ma már felhagyott a fétisvideók készítésével (Fotó: TV2)

Az Exatlon Hungary műsorvezetője, Palik László elárulta, a versenyzők kiválasztásakor csak a sportteljesítményt vették alapul.

Az exatlonos Szabó Franciska bemutatkozó kisfilmje:

Olvass még az Exatlon Hungary-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top