nlc.hu
Sztárok

Malek Andrea karácsonya család nélkül

Malek Andrea a családja nélkül ünnepel, de nem egyedül: „Nem megyünk át a szüleimhez, ez az ő kérésük volt”

Karácsonykor a Malek család minden évben összegyűlik, együtt zenélnek, idén ez elmarad. Andrea gyerekei és testvére is külföldön van, a szülei pedig azt kérték: ne menjenek át hozzájuk.

Malek Andrea néhány éve, a válása után hazaköltözött Ausztriából, és azóta élvezi, hogy több időt tölhet együtt ő is és a kislánya, Léna is. Nagyfiai továbbra is Bécsben tanulnak, a karácsony viszont szent volt, akkor mindenki összegyűlt az énekesnő szüleinél, eddig.

„A gyerekek Bécsben vannak, amúgy mindig szoktak jönni velem, amikor még kicsik voltak, de most a lányokkal vannak, mert nekik is van már barátnőjük. A barátnők sem mehetnek a szülőkhöz, mert ők is félnek attól, hogy mi van, ha a szülők, nagyszülők elkapják. Szóval, a gyerekek most együtt vannak, az öcsém pedig kint van Los Angelesben.(…) Nem leszünk a szülőkkel mi sem, az ő kérésükre. Beszabadulunk, és nem bírjuk ki úgy sem, hogy ne öleljük meg egymást.”

Malek Andrea másképpen ünnepel idén

Malek Andrea másképpen ünnepel idén

Ez az első alkalom, hogy nem ül össze a család egy szobában, és mint kiderült, az online találkozóért sem rajong.

„Húsvétkor már dobtunk egy ilyet, az rettenetes volt, lidérces! Mi annyira szeretjük egymást és jól szoktunk együtt működni, így nem tudom, ez most karácsonykor hogy fog kinézni. Én a magam részéről hanyagolnám ezt a zoomos együttlétet, ha már így van, akkor mindenki szépen saját magában ünnepli a karácsonyt.”

Mint kiderült, Andrea már átesett a betegségen, és nem tartja egyszerűnek, de dramatizálni sem szeretné. Ahogy fogalmaz, ez egy túlélni való helyzet. Idén valószínűleg kettesben lesznek otthon szenteste a lányával, ami merőben új helyzet.

A családról és a tervekről is mesélt ma a Reggeliben Malek Andrea: 

Nem csak a karácsony más 2020-ban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top