nlc.hu
Sztárok

Robbie Williams cuki kislánya

Emlékszel még milyen cuki volt Robbie Williams kislánya a brit királyi esküvőn?

Emlékszel Eugénia hercegnő 2 évvel ezelőtti esküvőjére? Ha nem, akkor máshogy kérdezzük: emlékszel arra a brit királyi esküvőre, ahol György herceg, Sarolta hercegnő és Robbie Willams lánya, Theodora cukiskodtak?

2018 októberében az egész világsajtót bejárta Eugénia hercegnő esküvője – pontosabban azok az übercuki kislányok és kisfiúk, akik ellopták a show-t. Köztük volt Theodora is, Robbie Williams egy lánya is.

Amíg itthon a menyasszonyhoz legközelebb álló barátnők a koszorúslányok, addig Nagy-Britanniában kislányok és kisfiúk töltik be ezt a szerepet. Nem volt ez másként Eugénia hercegnő, II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg unokájának 2018-as esküvőjén sem.

Az apróságok között volt Theodora Williams is, vagy ahogy apja hívja: Teddy. Robbie Williams első gyermeke idén töltötte be a 8. életévét. Teddynek három testvére van, becenevükön Charlie, Coco és Beau.

Theodora a Szent György kápolna előtt

Theodora a Szent György kápolna előtt
Fotó: Getty/Steve Parsons / POOL / AFP

Mivel Robbie Williams és felesége is baráti kapcsolatot ápolnak Eugénia hercegnővel, így magától értetődő volt, hogy az esküvőre az egész család hivatalos. A két évvel ezelőtt tartott esküvőn Sarolta hercegnő, György herceg, valamint a királynő további három dédunokája mellett Theodora volt az, aki kitűnt a gyerekseregből.

Habár, az egész világon nagy érdeklődés övezte az esküvőt, végül mégsem a hercegnőről cikkeztek a legtöbbet, hanem az apró kísérőkről. Persze, ezt valószínű sem Eugénia, sem férje, Jack Brooksbank nem bánta.

Robbie Williams Eugénia hercegnő 2018-as esküvőjén

Theodora élvezte a figyelmet
Fotó: Getty/Toby Melville – WPA Pool

Theodora az esküvő idején 6 éves volt, és olyan ügyesen integetett, mint egy királyi csemete. Láthatóan élvezte a figyelmet, amiből bőven kijutott neki, hiszen képtelenség nem odafigyelni, amikor Robbie Williams lánya is jelen van. Bármelyik cukiságmérő kiakadna tőle.

Theodora Williams a brit királyi esküvőn

Theodora Williams és Louis de Givenchy
Fotó: Getty/Pool/Samir Hussein/WireImage

A Take That egykori frontembere és a színésznő-műsorvezető, Ayda Field gyerekeként Theodorára sokan kíváncsiak. Szülei azonban már a kezdetektől fogva óvták a kislányt a vakuk kereszttüzétől, és a mai napig igyekeznek megóvni a magánéletét a nyilvánosságtól. Sőt, az énekes arra is odafigyel, milyen iskolába jár a lánya: mivel az énekessel együtt a család is az Egyesült Királyság, valamint az USA között ingázik, magániskolába íratták be a kislányt

Robbie Williams rajongásig szereti a csemetéit, és elmondása szerint első gyermeke születése nagyban közrejátszott abban, hogy felhagyott addigi önpusztító életmódjával. Az énekes életéhez hosszú évekig hozzátartoztak a drogok, de Teddy születése mindent megváltoztatott.

Charlotte hercegnő és Theodora Williams

Sarolta hercegnő és Theodora Williams
Fotó: Getty/Pool/Samir Hussein/WireImage

Robbie Williams pálfordulását a Love my life című dalban mondta el, amit a gyerekei iránt érzett szeretete inspirált.

Később ezt a dalt Theodora is elénekelte egy kis magánszám keretén belül, sőt, mellé még zongorázott is. A muzikalitás kétségtelen, hogy apja után az ő ereiben is ott csörgedezik: apjához hasonlóan Thedora is imádja a popzenét, és apa-lánya program keretén belül szívesen járnak együtt koncertekre is. A kislány egyik nagy kedvence Taylor Swift.

 

Robbie Williams lánya Eugenia

Robbie Williams kislánya kitűnt a többi kisgyerek közül
Foto: Getty/Toby Melville – WPA Pool

Tudni szeretnéd, mi van a többi sztár gyerekével? Kattints!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top