Ennyit változtak a Drága örökösök szereplői az első évad óta

nlc | 2020. December 24.
A negyedik évad volt a Drága örökösök befejező szériája – megmutatjuk, mi történt a szereplőkkel két év alatt.

Óriási sikerrel futott a Drága örökösök az RTL Klubon, minden vetélytársát megelőzte a műsorsávjában. A sorozatot jól elnyújtották, négy évadon át tartott az egyéves cselekmény, a végéről annyit: nem spoilerezünk, hátha valakinek még hátravannak az utolsó részek. Igaz, összesen két évig – kisebb megszakításokkal – forgott a széria, mégis vannak, akik sokat változtak: a képernyőn, és azon kívül. 

Xantus Barbarából előbb csúnya, majd jó nő lett

Xantus Barbarát – a szerepe szerint – húsz évvel ezelőtt zárták egy thai börtönbe, a sorozatbeli fia (Varga Balázs) pedig elment hozzá. Ekkor láthattuk először a színésznőt, aki nem a legjobb bőrben tűnt fel a képernyőn. Miután sikerült hazahozni, óriási változáson ment keresztül, itt már ugyanazt a Xantus Barbarát láthattuk, akit korábban ismertünk.

Xantus Barbara átalakulása (Fotó: RTL Klub / nlc-montázs)

Lengyel Ferenc kopaszon, és göndör fürtökkel

A Drága örökösök színészét kopaszon ismerték meg a nézők, éppen ezért nagyon furcsa volt dús hajkoronával látni. A sorozat Szappanos Tibije, azaz Lengyel Ferenc visszament az időben, 19 évvel ezelőtti önmagát mutatta meg, amikor még nem szenvedett hiányt kósza fürtökben.

Tibi és Kálmán bácsi (Fotó: Drága örökösök)

Molnár Gusztáv rengeteget fogyott 

A Drága örökösök Szlávenje korábban döbbenetes őszinteséggel mesélt az alkoholizmusáról, amivel elmondása szerint ezzel erőt adhat az embereknek. A szenvedélye ma már a múlté, most egy új projektbe kezdett bele: szeretne leadni pár kilót, ehhez pedig kemény diétába kezdett.

Olvass még a Drága örökösök szereplőiről:

Exit mobile version