nlc.hu
Sztárok

Ganxsta Zolee és Nagy Feró a Keresztanyu sorozatban

Nagy Feró Ganxsta Zolee-ról: „Ha én nem lennék mellette, alig tudna szerepelni a filmben” – jól működik együtt a két zenész

Ismét filmszerepet kapott Ganxsta Zolee és Nagy Feró, akik együtt mesélnek a Keresztanyu forgatásáról.

Napokon belül kezdődik az RTL új sorozata, a Keresztanyu és már előzetesben láthattuk, hogy igazi sztárparádé várható. A címszereplőt, Róza mamát Molnár Piroska alakítja, és a történet egy ukrán-magyar határon található községben, Makkosszálláson játszódik. Keresztanyu a csempész maffia vezetője, aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének. A választás egy év múlva lesz esedékes, ezért a közeli családtagok és a község lakói is azon kezdenek ügyködni – több-kevesebb sikerrel –, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek és minél nagyobb eséllyel szerezzék meg a polgármesteri címet.

Keresztanyu szereplői

A Keresztanyu szereplői (Fotó: RTL Sajtklub)

Nagy Feró és Ganxsta Zolee is állandó szereplői a sorozatnak, a forgatásról együtt meséltek. 

„Én Damil vagyok, nyilván bűnöző” – kezdte Zolee, aki korábban már a Die Hard ötödik részében orosz maffiózóként bukkant fel, szerepelt a Tanárban, a Kölcsönlakásban és a Valami Amerika 3. részében is, hogy csak néhány szerepét említsük. Nagy Ferót 2017-ben a Pappa Pia című filmben láthattuk színészként utoljára, azóta inkább tehetségkutatók zsűrijében vállalt szerepet. Most ő is rosszfiúként tér vissza a képernyőre.

„A Damil egy picit szellős agyú. Na most, ha én nem lennék mellette, akkor alig tudna szerepelni a filmben. Én pedig vagyok az okos, sármos úriember, amit ő nem akar megérteni, tehát próbálom vele megértetni” – viccelődött Feró, aki Babos néven szerepel a sorozatban.

„A Damil egy sportos, odavágós, nagyon jó dumája van, csak nem nagyon lehet érteni, mert olyan szlengben beszél néha, amit az emberek többsége nem vág. Nem az esze miatt szeretjük, ez teljesen igaz, de a Babos sem egy adjunktus.”

Németh Kristóf is szerepel majd a Keresztanyuban, aki szerint élmény volt a két zenésszel forgatni. 

„Egészen speciális velük minden egyes jelenet, minden egyes nap. Nem csak ezért, hanem mert az én most 13 éve nagyfiam, Lőrinc szemében nagyot nőttem, hogy két ilyen ikonnal dolgozom együtt.”

A showrunner, Hámori Barbara döntése volt, hogy Feró és Zolee bekerültek a Keresztanyuba, mert mint mondta, ő nem azt nézi, kinek milyen diplomája van, hanem azt, ki mit tud. Nem titok, hogy rengeteg áthallás van a szerep és a valóság között, és a két figura egy kicsit saját magát adja a sorozatban is. A két sztár korábban együtt is turnézott, amire Zolee szerint nagyon jól lehetett építeni a karaktereket. 

A január harmadikától látható napi sorozatból most kapunk egy kis ízelítőt:

Sztárokkal készült interjúkból néhány: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top