Király Linda hatalmas pocakkal állt színpadra, és ragyogóan nézett ki

nlc | 2020. December 29.
Sok minden másképpen alakult Király Linda életében, mint ahogy azt tervezte, de most nagyon élvezi ezt az időszakot.

Király Lindát feltölti az év végi hangulat, szereti, amikor elcsendesedik a város és több időt lehet együtt a családjával. Igaz, ez az év nagyon más, mint a többi, az Egyesült Államokban élő testvérét, Bent és a családját idén leginkább csak online felületen láthatta, de az énekesnő optimistán tekint a jövőbe. 

„Úgy kezdtem el készülni már a karácsonyra, hogy a család felhívott engem: ‘Lindám, te fogsz most főzni!’ Tehát az egész menüt. Úgyhogy igazából én a készülődésben még ott tartok, hogy menüt tervezek a fejemben, hogy pontosan mit akarok készíteni a családomnak” – árulta el a Fókusznak a Konyhafőnök VIP forgatásán a sztár

Király Lindáéknál az ajándék kevésbé fontos része az ünneplésnek, legtöbbször csak apró dolgokkal lepik meg egymást. Az énekesnő idén sem kapkodta el az ajándékvásárlást, de ezúttal volt elég dolga. A Konyhafőnök VIP után a saját klipjére készült, utána pedig az Anyagtigris című előadásra, ahol nagy pocakkal lépett színpadra. 

Király Linda nagy pocakkal lépett színpadra az Anyatigrisek musicalben (Fotó: Török Dániel) 

Bár egyelőre saját gyereke nincs, nagynéniként élvezi, hogy kényeztetheti az unokaöccseit. 

„A gyerekkérdésre egyáltalán nem vagyok ráfeszülve. Az öcséim és a szülők is a mai napi, egészen gyerekkorom óta, anyatigrisnek hívnak, gondoskodom másokról, figyelek rájuk. Nyilván más lesz a helyzet, ha már lesz bennem egy gyerek, és akkor reális lesz ez egész, de nem szoktam ráfeszülni erre” – mesélte az előadás kapcsán az énekesnő.

Király Linda mindig szerette az év végi hangulatot, és most a kemény próbafolyamatok és az előadás után örül az elcsendesedésnek.

Ha olvasnál sztárinterjúkat: 

Exit mobile version