nlc.hu
Sztárok

Király Linda az új klipjével ünnepli az új életét

Király Linda: „Ez vagyok én, ha úgy tetszik, levetkőztettem magam”

Több mint tíz év telt el azóta, hogy Király Linda klipet forgatott. Most az új dalával és a hozzá készült klippel ünnepli, hogy új életet kezdett.

Nemrégiben gyógyult fel a koronavírus-fertőzésből Király Linda, aki újult erővel vetette bele magát a munkába, ahogy fogalmaz, most van oka ünnepelni. 

Négy évvel ezelőtt, amikor a Sztárban Sztár versenyzője volt, többször kérdezték tőle a zsűritagok, mikor hiszi már el, hogy világszínvonalon énekel? Linda akkor zavarba jött a bókoktól, de még nem érezte magát készen arra, hogy megnyíljon. Azóta az élete teljesen átalakult, az egészsége miatt jobban kezdett magára figyelni, ez hozta magával a többi változást

„Új élet indult, miét ne adnám meg a módját, hogy ezt megünnepeljem?” – kezdte az énekesnő, aki sokáig úgy érezte, ez az ő egyszemélyes harca, és nagyon lassan tudott megnyílni ezzel kapcsolatban. 

„Sok apró lépést tettem, például elvállaltam olyan tévés és egyéb felkéréseket, amikre korábban nemet mondtam volna, most pedig elkészült az új dalomhoz egy klip. Több, mint tíz éve nem volt ilyen. Igazán őszinte és színes klipet akartam, ezért van benne az a sok közeli felvétel.”

Király Linda GONE című dalához klip is készült

Király Linda GONE című dalához klip is készült

Linda szerint ezt nem is árt gyakorolnia, mivel az elmúlt években hajlamos volt elnyomni magában a vágyait, és inkább mások érdekeit nézni. 

„Ez az egész a gyógyulásomhoz fontos. Az egyik tünetem a pajzsmirigy-betegség, azt mondják, ez annak a jele, hogy sok minden lenyelek, és ez igaz. A műtétem, a fogyásom csak egy-egy kis lépés, lassan változok. Erre a mostani klipre mondom: ez vagyok én, ha úgy tetszik, levetkőztettem magam, és erre most szükségem volt. Érzem, hogy egyre jobban megnyílok.”

A közeli felvételek, az egyre színesedő  látványvilág és dal is azt tükrözni, hogy Linda többet tud átadni az érzéseiből a külvilágnak. Alig három óra alatt Linda a dallamra énekelte a szöveget, amikor az Amsterdam Dance Event zeneszerzői táborában volt. 

„Én írtam Bob Sinclair egyik slágerét, ezért hívtak meg. Ott dolgoztam egy holland DJ-vel, Souvenyrrel, és ebből a közös munkából született meg a dal. Egy héttel később felhívtak, hogy nagyon tetszett nekik az anyagom.”

Mivel Linda személyes érzelmeiről és az újrakezdésről szól minden, ezért csak hozzá közel álló emberekkel dolgozott együtt.

Király Linda új klipje

Király Linda az új klipjét a koreográfus-táncos barátnőjével, Papp Tímeával álmodta meg – a megvalósításban nagyon kevés ember vett részt, akik mind közel állnak Lindához

„Bármennyire kemény tud lenni minden, kemény vagyok én is, egy igazi harcos, és ezt a sminkem és a dalom is megmutatja.”

Sztárok, akik új életet kezdtek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top