nlc.hu
Ünnepi menü

Király Linda karácsonyi előkészületei

Rendhagyó karácsony vár Király Lindára

Meghozta gyümölcsét A Konyhafőnök VIP-ben való szereplése, legalábbis a családja körében.

Brillírozik A Konyhafőnök VIP-ben Király Linda, így nem véletlenül várja el a családja a 37 éves énekesnőtől, hogy ő készítse idén a karácsonyi menüt.

Király Linda

Király Linda a mentorával, Sárközi Ákossal A Konyhafőnök VIP-ben – Fotó: RTL Klub

Úgy kezdtem el készülni már a karácsonyra, hogy a család felhívott engem: ‘Lindám, te fogsz most főzni!’ Tehát az egész menüt. Úgyhogy igazából én a készülődésben még ott tartok, hogy menüt tervezek a fejemben, hogy pontosan mit akarok készíteni a családomnak” – árulta el a Fókusznak.

Király Lindáéknál inkább az együttlét, kevésbé az ajándék a fontos. “Apró, szükséges dolgokat szoktunk egymásnak ajándékozni” – mesélte a drasztikusan lefogyó énekesnő, aki egyelőre még rosszul áll ezeknek a beszerzésével. Mindig az utolsó percre szokta hagyni, pedig jól tudja, hogy nem így kéne.

Az énekesnő azt is elárulta, hogyan készül a karácsonyra a járvány idején. “Nálunk általában a szűk család szokott együtt lenni, de minden évben arra vágyunk, hogy az egész család együtt legyen. Sajnos most ezt nem tudjuk megvalósítani, Beniék ugyanis kint vannak New Yorkban. Úgyhogy megpróbáljuk ezt virtuálisan pótolni: kirakjuk a tévére és akkor láthatjuk Bent, a feleségét és a kisgyereküket” – mesélte Király Linda, aki tanulni ment gasztroműsorba.

Hangolódj az Adventre az nlc-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top