nlc.hu
Sztárok

Legkínosabb celeb villantások

Hatalmas villantások határon innen és túl

Show-műsorok, különleges estélyi ruhák... A villantás szinte törvényszerű.

Le kell szögeznünk, hogy vannak direkt, és véletlen villantások. A sztárvilág bizonyos tagjai gyakran szívesen élnek a direkt villantások eszközével, hogy magukra vonják a figyelmet. Ám vannak olyan villantások is, amik egyáltalán nem voltak betervezve. Most ilyenek következnek.

Kiszabadult Miley Cyrus mellbimbója

Miley a New York-i divathéten Marc Jacobs divatbemutatójáról távozott éppen. Már a lenge öltözetével is feltűnést keltett, mivel hideg volt és mindenki más kabátot viselt. Eközben történt a baleset, amit természetesen lencsevégre is kaptak.

Miley Cyrus villantása

Miley Cyrus villantása (Fotó: BACKGRID USA/Profimedia)

Rita Ora bugyija kivillant a köntösből

Rita Ora gyönyörű tűzpiros köntösruhában jelent meg a Cartier vacsoráján Londonban. Az extravagáns fejdísze majdnem elvonta a figyelmet a ruhájáról, de végül ez nem sikerült, mivel a ruha alul annyira kivágott volt, hogy bizony kivillant az énekesnő alsója.

Rita ora bugyi villantása

Rita Ora pirosban és testszínű bugyiban. (Fotó: SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Nicki Minaj mellei elszabadultak

A 2018-as  Made In America fesztivál nem csak azért volt emlékezetes az ott lévőknek, mert akkor még lehetett fesztiválozni, hanem azért is, mert Nicki Minaj mellei, amik amúgy is vonzották a figyelmet, a koncert közben egy hirtelen mozdulatnál teljesen megszabadultak a kevéske kis takarástól, amit a mélyen dekoltált ruha jelentett. Egyébként, csak egy kis érdekesség, hogy már a férfiak körében is egyre gyakoribb a direkt mellvillantás.

Nicki Minaj villantása 2018

Emlékezetes koncert lehetett (Forrás: Instagram)

A Super Bowl-cici

Ugorjunk egy nagyot vissza az időbe, méghozzá Az Egyesült Államok évente megrendezett, nagyszabású sporteseményére, a Super Bowlra, 2004-be, amikor is Justin Timberlake show-ja nyitotta meg az esemény, ott volt vendégként Janet Jackson, aki ezt hamar megbánhatta, ugyanis a számuk végén nem önszántából, hanem az énekes segítségével a közönség elé tárta keblét (ez a videón 4:05-nél látható).

Tóth Andi melles bevonulása

De, ha már itt tartunk, nem csak a külföldi, de a magyar sztárokkal is megesik az ilyesmi. Például Tóth Andival nem is olyan régen, idén nyáron, a Sztárban sztár sajtótájékoztatóján. A bevonulása igen látványosra sikerült, ugyanis a fehér ruhájából teljesen kivillant az egyik melle. Egyébként tőle már a Nagy duettben is láthattunk néhány villantást.

Tóth Andi villantás

Az Instagramon reagált a történtekre.

Köllő Babett kivillanó alsója

Ha már a Sztárban sztárnál tartunk, meg kell említenünk Köllő Babettet is, aki adásról adásra mindig nagyon extrém ruhákban jelent meg, és sejteni lehetett, hogy ennek villantás lesz a vége. De szerinte nem lett, mert bár a képen látni vélhető az alsója, ő azt állítja, hogy az bizony nem a fehérneműje, hanem egy rövidnadrág, amit éppen a ruha rövidsége miatt vett fel. Mindenki döntse el maga.

Alina Moine kézmozdulata

Volt persze olyan is, amikor a bugyivillantás direktebbre sikeredett. A Fox Sports riporterének keze váratlanul beleakadt a ruhája szélébe, amikor éppen emelte felfelé, és ennek az lett az eredménye, hogy a több ezer néző élő adásban láthatta a fekete ruha alól kivillanó világos alsóneműjét.

Még több villantás:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top