nlc.hu
Sztárok

Sztáranyák és modell lányaik

Sztáranyák, akik büszkék a modell gyerekükre

Liptai Claudia, Fésűs Nelly és Kiszel Tünde is igazán büszke anyukák. Mindhárom sztár életében van egy közös pont: lányaik sorra hódítják a címlapokat.

Liptai Claudia, Fésűs Nelly és Kiszel Tünde életében elsőre talán nem találunk sok közöset, maximum annyit, hogy mindhárman lányos anyák. 

Liptai Claudia büszke anyuka

Fotó: smagpig/Schumy Csaba

Liptai Claudia

Gesztesi Panka lett a Sugarbird divatmárka új, Frida Kahlo mexikói festőművésznő által ihletett kampányának egyik arca. Sőt azóta már további munkákra is kapott felkéréseket Liptai Claudia 14 éves lánya, aki modellként már régóta szerette volna kipróbálni magát.

Fésűs Nelly

Fésűs Nelly szerint a lánya, Horváth Csenge sok mindenben ugyanolyan szélsőséges, mint ő volt az ő korában: „Hagyom, hogy megvívja a saját harcait, akkor is, ha látom, hogy olykor elesik… Ilyenkor maximum be tudom jódozni a térdét, de az esést nem tudom megakadályozni, hiszen csak ezekből tanul” – mondta korábban Csengéről Fésűs Nelly. A fiatal lány egyébként a modellkedés mellett tanulmányaira is kellő hangsúlyt fektet.

Kiszel Tünde

Kiszel Tünde lánya évek óta modellkedik, korábban még Kajdi Csaba is felfigyelt rá, ám nem ő menedzseli. Donatella ruhamárkáknak, sminkcuccoknak dolgozik, nemrég pedig egy egészen más szerepben láthattuk. A naptárdíva lánya ugyanis bekerült az olasz Vogue magazinba is. 

Olvass még Kiszel Tünde és Donatella különleges kapcsolatáról az nlc.-n:

(Nyitókép: Schumy Csaba/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top