nlc.hu
Sztárok

Kökény Attila fiatalos nagypapa

Ők Kökény Attila unokái – az énekes még csak 45 éves, de már kétszeres nagypapa

Kökény Attila sikeres évet tudhat maga mögött – mind a karrierjében, mind a magánéletében.

Kökény Attila idén nem koncertezhetett annyit, amennyit szeretett volna, azonban a hirtelen felszabadult sok szabadidejét a családjával tölthette. Az énekes még csak 45 éves, de már két unokája van – az egyik éppen a Sztárban Sztár utolsó adása után született, meg is ünnepelték a stábbal. Kökény Attila büszke rá, hogy a gyerekei jó szülők – többek között erről is mesélt a Story magazin dupla számában.

„Bevallom, talán én lepődtem meg a legjobban, hogy milyen ügyes. Fürdeti, tornáztatja, ha kell, megeteti, még alszik is vele. Látom rajta, odáig van a fiáért. Pedig korábban korántsem volt az a fajta fiú, aki ha meglát egy babát, azonnal felkapja, és játszik vele. De amint megszületett Ati, egyből előjött minden készség, ami egy babához kell. Büszke vagyok rá, milyen jól veszi az akadályokat” – mondta a fiáról a Sztárban sztár zsűritagja, aki azt is elárulta, milyen a nagypapa szerep.

„Azt a fajta boldogságot érzem most, mint amit édesapám arcán láttam, amikor megszülettek a gyerekeim. Imádta az unokáit. De ebben nincs semmi meglepő, hiszen a mi családunkban a gyerekeknél nincs fontosabb” – állítja Kökény Attila.

További részleteket az ünnepi számban olvashatsz:

Story magazin

Story magazin

Fiatalon lettek szülők:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top