nlc.hu
Sztárok

Csuja Imre a családi tragédiáról

Csuja Imre: „Az ember a tragédiáját végigviszi, amíg él”

Csuja Imre sosem fog tudni továbblépni a tragédián, de együtt kell élnie vele.

Kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt lett öngyilkos Csuja Imre fia – a színész egészen eddig nem beszélt Bence haláláról, ám most pár mondatban felidézte a történteket. A színész gyakorlatilag folyamatosan dolgozik, mióta elvesztette a második fiát is, de mint mondja, van egy lánya, és unokái, akik miatt nem engedheti el magát.

„Naponta megrogyok, ezen nincs mit szépíteni. De van egy csodálatos lányom, náluk van három csodálatos unoka, úgyhogy nem lehet megrogyni. (…) Azért mondtam, hogy figyeljenek oda, a látszólag természetes hisztiben is, ha éreznek valami túltolást, akkor forduljanak szakemberhez… Mi is így vettük. Csak nem sikerült…” – árulta el megtörten Csuja Imre, aki érthető módon nem akarta tovább részletezni a választ. 

„Az ember a tragédiáját végigviszi, amíg él, végigcipeli. Egy színész mindig ki tudja játszani magából a fájdalmat. Mindig vannak olyan pillanatok az szerepben, amikor nem kell gyötörnöm magam egy könnycseppért, hanem egyszerűen jön automatikusan” – állítja a színész.

csuja imre

Csuja Imre (Fotó: Tükör YT)

Olvass még Csuja Imréről az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top