nlc.hu
Sztárok

Zsolti gazda polgármester lehet

Polgármester lenne Gáspár Zsolt, azaz Zsolti gazda Nógrádmegyeren

A helyiek nem a hírességet látják benne, hanem a dolgos gazdát, aki hajnalhasadtakor már a tanyán tesz-vesz a birkái között.

Gáspár Zsolti, alias Zsolti gazda úgy döntött, hogy a következő polgármester választáson elindul a falu vezető posztjáért. Konkrét terve is van arra, hogyan tegye fel a térképre Nógrádmegyert, írja a Ripost.

Gáspár Zsolti polgármester lenne

Fotó: Gáspár Zsolti Hivatalos Oldala

„A polgármesterünk harminc éve vezeti a falut és nincs is vele különösebb baj, de szerintem elfáradt, miközben bennem buzog a tettvágy és persze rengeteg ötletem is van arra, hogyan tehetném élhetőbbé Nógrádmegyert” – mondta el a lapnak Gáspár Zsolti, aki a birkákban látja annak lehetőségét, hogy ne csak a Gáspárokról legyen híres a kedves cserháti falucska.

Zsolti gazda indiai élményei nyomán azt szeretné, ha faluszerte szabadon járhatnának a birkák, éppúgy, mint a tehenek a távoli országban, amiket ott szentként tisztelnek. Emellett szeretné, ha minden házba be lenne kötve az internet, és újranyitná a rég bezárt gyógyszertárat is.

Gáspár Zsolti az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top