nlc.hu
Sztárok

Gyarmati Andrea lábadozása

Műtét miatt kórházban töltötte a szentestét Gyarmati Andrea

Gyarmati Andrea már jól van, és nagyon hálás a sok szeretetért, amit kapott.

Dr. Gyarmati Andrea, olimpiai ezüstérmes úszó a közösségi oldalán számolt be a műtétjéről még karácsony előtt. „Kaptam másfél éve a nyúltól egy térdprotézist, most meg a Jézuska hozott egy csípőműtétet. Vigyázni kell a kívánságokkal. Vágytam évekig egy aranyra, na most aztán, mint láthatjátok, megkaptam” – írta viccesen a posztjában az egykori sportoló, most pedig az RTL Klub Reggeliben számolt be az állapotáról.

Megtudtuk, hogy bár a szentestét a kórházban töltötte, most már jól van, és otthon lábadozik. „Hát, ez így jött össze. Már olyan vagyok, mint a terminátor. Másfél évvel ezelőtt lett egy térdprotézisem, most pedig van egy csípőprotézisem ugyanazon az oldalon, úgyhogy ha bármit át kell vinni a reptéren, akkor én simán átvihetek bármit” – poénkodott Gyarmati Andrea. 

„25-én jöttem ki a kórházból. Egyik pillanatról a másikra megszűnt a fájdalmam. (…) Eldöntöttem, hogy összeszedem a fényképeket mindenkiről, így mentem be a kórházba. Azzal szórakoztam 24-én, hogy mindenkitől egy fontos mondatot próbáltam összerakni” – árulta el a korábbi úszó, és az is kiderült, hogy rengetegen ajánlották fel neki, hogy segítenek a lábadozás alatt, nagyon sok szeretetet kapott.

gyarmati andrea

Gyarmati Andrea (Fotó: RTL Klub)

Ők is a Reggeli vendégei voltak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top