nlc.hu
Sztárok

Megerősítették: meghalt Tanya Roberts

Egy nappal a téves halálhíre után meghalt Tanya Roberts egykori Bond-lány

Tanya Roberts ügynöke hétfőn tévesen jelentette be a színésznő halálhírét, kedden viszont elhunyt az egykori Bond-lány.

Hatvanöt éves korában elhunyt Tanya Roberts színésznő, akit a legtöbben a James Bond: Halálvágta című 1985-ös film Bond-lányaként ismernek. A színésznőt a Los Angeles-i Cedars-Sinai Hospitalban érte a halál kedden, a szomorú hírt megerősítette párja, Lance O’ Brien is.

Roberts ügynöke hétfőn tévesen közölte, hogy a színésznő meghalt, így számos más médiumhoz hasonlóan, mi is tévesen számoltunk be a haláláról.

Elhunyt Tanya Roberts, Bond-lány

Tanya Roberts 1984-ben. Fotó: Getty Images

Az ügynök, Mike Pingel azt mondta, a színésznő december 24-én kutyasétáltatás közben váratlanul összeesett, kórházba került, ahol lélegeztetőgépre tették. Roberts halálának okát nem közölte, de azt elmondta, hogy nincs összefüggésben a koronavírussal.

A James Bond-filmen kívül Tanya Roberts szerepelt még A vadak urában, illetve az egyik főhőst alakította a Charlie angyalai tévésorozatban, a Sheena, a dzsungel királynője filmmel pedig elkészítettek vele egy női Tarzan-filmet is. A legutolsó igazán ismert munkája az Azok a 70-es évek show volt, amelynek hat évada alatt 81 részben szerepelt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top