nlc.hu
Sztárok

Fésűs Nelly lánya modell lett

Fésűs Nelly lánya, Csenge modellkedésből él, de civil szakmát is szeretne

Fésűs Nelly lánya, Csenge tökéletesen megállja a helyét a modellszakmában.

Horváth Csengét több műsorban is láthattuk korábban, a zenei tehetségét is megmutatta. Fésűs Nelly lánya csodaszép fiatal hölggyé cseperedett, egyenes út vezetett számára a modellszakmáig. Nem mondaná magát sikeres modellnek, de szereti csinálni, és amíg így van, addig nem adja fel. Persze fontos neki a tanulás, és egy civil szakmát is szeretne, de most egyelőre élvezi ezt az életet. A Mokkában elárulta, hogyan figyeltek fel rá.

„Másfél éve keresett meg egy nagy ruhamárka, hogy menjek el hozzájuk modellnek, utána pedig kézről kézre adtak. Nagyon jó élmény volt számomra, hogy ennyire megtetszettem az embereknek, egyre többen keresnek. (…) Ez egy picit erősebb hobbi, mert ebből élek most. Hobbiként tekintek rá, nem ezzel szeretnék mindig foglalkozni, egy civil állást is szeretnék. Nekem a családom feladta a leckét, mert mindenkinek legalább három diplomája van, szóval ez alap” – mondta a műsorban Horváth Csenge.

Hírességek modell lányai:

horváth csenge

Horváth Csenge sminkmodellként (Fotó: Instagam)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top